Haluatko aloittaa triathlon-harrastuksen?

Triathlonkoulun alaluokka on tarkoitettu sinulle, joka haluat aloittaa triathlonin harrastamisen ja haluat oppia uinti-, pyöräily- ja juoksuharjoittelua sekä lajia tukevaa fysiikkaharjoittelua. Tähtäimessäsi on vaikkapa ensimmäinen sprintti tai perusmatka kesällä 2021.

Triathlonkoulun alaluokka on triathlonin alkeiskurssi, jossa harjoittellaan 4 kertaa viikossa ryhmätreeneissä ja omatoimisesti valmentajan laatiman ohjelman mukaan. Ryhmäläiset saavat ammattitaitoisen valmentajan tuen ja käytännön vinkit monipuoliseen triathlonharjoitteluun. Helsingissä ja Espoossa on omat ryhmät. Molempiin ryhmiin mahtuu 15 aloittelevaa triathlonharrastajaa. Triathlonkoululaiset liittyvät seuran jäseniksi aloittaessaan. Toisten tsemppaaminen ja yhteinen innostus lajiin ovat tärkeä osa triathlonkoulua. Triathlonkouluissa pyritään huomioimaan osallistujien erilaiset kuntoilutaustat.

(Syyskausi: syyskuu-joulukuu, 4 kuukautta.) Kevätkausi: tammikuu-toukokuu, 5 kuukautta.
Hinta: 75 €/kk, triathlonkoulujen valmennusohjelma on suunniteltu koko kaudeksi: syksy tai kevät. Triathlonkouluun ilmoittautuvat sitoutuvat mukaan koko syys- tai kevät kaudeksi. Hintaan sisältyvät alla mainitut harjoitukset sekä valmentajan suunnittelema monipuolinen harjoitusohjelma ja se veloitetaan kuukausilaskutuksella.
Ilmoittautuminen:

Triathlonkoulu alaluokka HELSINKI – ilmoittautuminen kevätkaudelle 2021

Triathlonkoulu alaluokka ESPOO – ilmoittautuminen kevätkaudelle 2021

Triathlonkoulun alaluokkien viikko-ohjelma:

  • Spinning Helsinki ja Espoo: maanantaisin klo 17:30-19:00 tai keskiviikkoisin klo 17:30-19:00  Spinningharjoitukset ovat tammi-huhtikuussa. Kaikki harjoitukset ohjataan Zoomin välityksellä.
  • Fysiikkaharjoitus Helsinki ja Espoo: tiistaisin kello 18:00 tai 19:00 Metro Areena, Tapiola
  • Juoksu Espoo: keskiviikkoisin klo 18:00-19:15 Leppävaaran Urheilupuisto
  • Juoksu Helsinki: sunnuntaisin Pirkkolan urheilupuisto klo 11:00-12:00
  • Uinti Espoo: lauantaisin klo 7:00-8:00 tai 8:00-9:00 Leppävaaran uimahalli
  • Uinti Helsinki: lauantaisin klo 18:00-19:00 tai 19:00-20:00 Malmin uimahalli

Alaluokkien vastuuvalmentajana toimii Satu Alavalkama. Hän tulee pitämään hyvää huolta siitä, että sinä pärjäät! Satu tekee ryhmälle harjoitussuunnitelmat ja ohjaa ryhmää spinning- ja uintiharjoituksissa.

Lisätietoja:

Heltri pidättää oikeuden muutoksiin.

kuva: Hannu Tenhunen Photography

Jaa tämä: