Onko tavoitteenasi triathlonin täyden matkan kilpailu?

Tämä treeniryhmä on sinulle, joka haluat treenata tavoitteellisesti hyvässä porukassa ja ammattitaitoisen triathlonvalmentajan kanssa. Tavoitteenasi on triathlonin täydenmatkan kilpailu kesäkaudella 2021.

Tässä ryhmässä jokainen yksittäinen harjoitus vie sinua kohti suunniteltua tavoitetta! Harjoittelu vaatii osallistujilta sitkeyttä ja pitkäjänteisyyttä ja tietysti hyvää huumoria. Ryhmää luotsaa ammattitaitoinen ja energinen valmentajamme Kirsi Päiväniemi. Oletuksena tässä ryhmässä on, että osallistujat sitoutuvat valmennukseen ajalle syys-heinäkuu. Mukaan voi tulla myös kesken kauden, jos ryhmässä on tilaa. Ryhmään otetaan 15 osallistujaa. Kesä-heinäkuussa 2021 on erillinen kesäharjoitusohjelma, joka sisältää yhteistreenejä.

Tavoitteena Täysmatka –ryhmä sisältää:

 • Treeniryhmälle tehty yhteinen kausisuunnitelma ja treeniohjelma täydenmatkan kisaa varten
 • erillisen voimaharjoitteluohjelman
 • Endurance-treenipaketti oikeuttaa sinut käymään HelTrin ohjatuissa viikkotreeneissä (ajalla syystoukokuu): uinti, spinning, juoksu ja fysiikka.
 • ammattitaitoisen ja kokeneen triathlonvalmentajan tuen ja ohjauksen
 • Juoksu & Fysiikka: maanantai-iltaisin Metro-Areenalla klo 18.00 juoksu ja klo 19-20 fysiikka
 • Pari kertaa kuukaudessa 2 h yhteistreeni: esim. pyörä/juoksuyhdistelmätreeniä, syksyllä ja
  keväällä maastopyöräilyä, talvella hiihtoa, kesällä avovesiuintia jne. Aikatauluista ja lajeista sovitaan
  ryhmän kesken.
 • Käytössä on Training Peaks (lisenssi on osallistujille omakustanteinen)
 • Testit: Ryhmäläiset tekevät FTP-testin, CSS uintitestin ja esim. 10 km juoksutestin. Testit toteutetaan ryhmässä tai halutessaan jokainen voi tehdä testit omalla ajallaan.

Kuukausimaksu: 139 € / kk. Hinta sisältää Endurance-treenipaketin (syys-toukokuu). Ensimmäinen kuukausi veloitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Sen jälkeen kk-laskutus. Kesäheinäkuun kk-maksu on 109 € / kk.
Tavoitteena täysmatka – ilmoittautuminen

Lisätietoja:

Heltri pidättää oikeuden muutoksiin.

kuva: Hannu Tenhunen Photography

Jaa tämä: