Lapset ja nuoret

Lapsille ja nuorille on oma triathlonkoulu, jossa lajiharjoittelun lisäksi tavoitteena on edistää liikunnallista elämäntapaa ja parantaa lasten liikuntataitoja. Lasten ja nuorten triathlonkoulusa on oma ryhmä 9-12 -vuotiaillle sekä oma ryhmä 13-16 -vuotialille.

Nuorille, jotka haluavat harjoitella enemmän ja tavoitteellisen kovaa Helsinki Triathlon tarjoaa nuorten Endurance treenipaketin. Tämä on loistava vaihtoehto 15-21 v. nuorille.

Lue lisää

Triathlonkoulu

Triathlonkoulu on ryhmävalmennus aloittelijoille ja triathlonharrastajille pääkaupunkiseudulla. Ryhmävalmennuksessa opetellaan triathlonharjoittelua vastuuvalmentajan johdolla.

Triathlonkoulussa on omat luokat aikuisille, lapsille ja nuorille.

Tule mukaan triathlon-elämysmatkalle!

Lue lisää

Valmennusryhmät

Valmennusryhmät on suunnattu triathlonisteille, jotka haluavat kehittyä kohti tavoitteitaan monipuolisessa ryhmävalmennuksessa.

Valmennusryhmät on suunnattu aikuisillle ja niissä harjoitellaan valmentajan johdolla, valmentajan laatiman ohjelman mukaisesti. Valmennusryhmissä pääset hyödyntämään myös Helsinki Triathlonin monipuolista viikkotreenitarjontaa.

Lue lisää

Omavalintaiset ohjatut viikkotreenit

Helsinki Triathlon tarjoaa jäsenilleen monipuolisia, ohjattua triathlonlajiharjoittelua ympäri vuoden. Syyskuusta toukokuuhun järjestämme yli 25 lajiharjoitusta viikossa.

Viikkotreeneihin pääset mukaan kuukausimaksulla, sarjakortilla tai kausimaksulla.

Treenaa niin paljon kuin haluat!

Lue lisää

Yksilövalmennus

Henkilökohtainen valmennus on sinulle, joka haluat yksilöllisempää valmennusta ja omaan elämäntilanteeseen ja tavoitteisiin sopivan triathlon harjoitusohjelman. Tarjoamme myös triathlonin lajikohtaista valmennusta.

Lue lisää
Jaa tämä: