Lapset ja nuoret – TRIATHLONKOULU

Lasten ja nuorten triathlonkoulussa on monipuolisen lajiharjoittelun lisäksi tavoitteena edistää ja ylläpitää liikunnallista elämäntapaa ja liikuntataitoja. Lasten ja nuorten triathlonkoulussa on Helsingissä omat ryhmät 9-12 -vuotiaillle sekä 13-16 -vuotiaille.

UUTTA!! Espoossa asuville nuorille alkaa oma triathlonkoulu syksyllä 2023. Mukaan ovat tervetulleita mm. lajinvaihtajat (uinti, pyöräily, yleisurheilu, palloilulajit, voimistelu, suunnistus, hiihto jne.) ja monipuolisesta kestävyysurheilusta innostuneet n. 13-16 vuotiaat nuoret.

Nuorten kilparyhmä on suunnattu motivoituneille ja tavoitteellisesti treenaaville 16-20 vuotiaille nuorille. Nuoret treenaavat ammattivalmentajan ohjauksella ja saavat halutessaan yksilöidyt viikko-ohjelmat. Katso lisätietoja valmennusryhmät sivulta ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

Triathlonkoulu & Tutustu triathloniin -kurssi

Triathlonkoulu on Helsinki Triathlonin ryhmävalmennuskonsepti aloitteleville triathlonharrastajille pääkaupunkiseudulla. Ryhmävalmennuksessa opetellaan triathlonharjoittelua vastuuvalmentajan johdolla. Triathlonkoulun ohjelmaan sitoudutaan pitkäjänteisesti.

Tutustu triathloniin -kurssi kestää 3 kuukautta (loka-marras-joulu). Seuraava kurssi alkaa lokakuussa 2023.
Kurssilaisilla on 3 ryhmän yhteistä harjoitusta viikossa: uinti, pyöräily, juoksu

Jos kiinnostuit, niin tule mukaan triathlon-elämysmatkalle Helsinki Triathloniin!

Lue lisää

Valmennusryhmät

Valmennusryhmät on suunnattu triathlonisteille, jotka haluavat kehittyä päämäärätietoisesti kohti omia tavoitteitaan monipuolisessa ryhmävalmennuksessa.

Valmennusryhmiä ovat Nuorten kilparyhmä nuorille urheilijoille ja aikuisille suunnatut Tavoitteena puolimatka– tai Tavoitteena täysmatka -ryhmä. Valmennusryhmissä harjoitellaan valmentajan johdolla, valmentajan laatiman harjoitusohjelman mukaisesti. Valmennusryhmissä pääset hyödyntämään parhaalla tavalla Helsinki Triathlonin monipuolista treenitarjontaa.

Lue lisää

Omavalintaiset ohjatut viikkotreenit

Helsinki Triathlon tarjoaa jäsenilleen monipuolisia, ohjattua triathlonlajiharjoittelua ympäri vuoden. Syyskuusta toukokuuhun järjestämme lähes 40 lajiharjoitusta viikossa. Kesäkaudella kaikki seuran harjoitukset pidetään ulkona: avovesiuinti, pyöräily, juoksu ja yhdistelmäharjoitukset.

Viikkotreeneihin pääset mukaan kuukasimaksulla, Endurance-treenipaketti – Treenaa niin paljon kuin haluat!
tai hankkimalla sarjakortin (10- tai 30-kertaa).

Lue lisää

Yksilövalmennus

Henkilökohtainen valmennus on sinulle, joka haluat yksilöllisempää valmennusta ja omaan elämäntilanteeseen ja tavoitteisiin sopivan triathlon harjoitusohjelman. Tarjoamme myös triathlonin lajikohtaista valmennusta.

Lue lisää
Jaa tämä: