Lapset ja nuoret

Lapsille ja nuorille on oma triathlonkoulu, jossa lajiharjoittelun lisäksi tavoitteena on edistää liikunnallista elämäntapaa ja parantaa lasten liikuntataitoja. Lasten ja nuorten triathlonkoulussa on oma ryhmä 9-12 -vuotiaillle sekä oma ryhmä 13-16 -vuotialille.

Nuorille, jotka haluavat harjoitella enemmän, mutta itsenäisesti Helsinki Triathlon tarjoaa vaihtoehdoksi nuorten Endurance-treenipakettia. Tämä on loistava vaihtoehto n. 15-21 v. nuorille.

Nuorten kilparyhmä, tavoitteellisesti treenaaville 16-20 vuotiaille aloittaa treenaamisen ammattivalmentajan ohjauksella tammikuussa 2022. Katso lisätietoja valmennusryhmät sivulta ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

Triathlonkoulu

Triathlonkoulu on ryhmävalmennus aloittelijoille ja triathlonharrastajille pääkaupunkiseudulla. Ryhmävalmennuksessa opetellaan triathlonharjoittelua vastuuvalmentajan johdolla.

Triathlonkoulussa on omat luokat aikuisille, lapsille ja nuorille.

Tule mukaan triathlon-elämysmatkalle!

Lue lisää

Valmennusryhmät

Valmennusryhmät on suunnattu triathlonisteille, jotka haluavat kehittyä kohti tavoitteitaan monipuolisessa ryhmävalmennuksessa.

Valmennusryhmät on suunnattu nuorille (16-20 v.) ja aikuisillle. Valmennusryhmissä harjoitellaan valmentajan johdolla, valmentajan laatiman harjoitusohjelman mukaisesti. Valmennusryhmissä pääset hyödyntämään parhaalla tavalla Helsinki Triathlonin monipuolista viikkotreenitarjontaa.

Lue lisää

Omavalintaiset ohjatut viikkotreenit

Helsinki Triathlon tarjoaa jäsenilleen monipuolisia, ohjattua triathlonlajiharjoittelua ympäri vuoden. Syyskuusta toukokuuhun järjestämme 36 lajiharjoitusta viikossa. Kesäkaudella kaikki seuran harjoitukset pidetään ulkona: avovesiuinti, pyöräily, juoksu ja yhdistelmäharjoitukset.

Viikkotreeneihin pääset mukaan kuukasimaksulla tai sarjakortilla.

Treenaa niin paljon kuin haluat!

Lue lisää

Yksilövalmennus

Henkilökohtainen valmennus on sinulle, joka haluat yksilöllisempää valmennusta ja omaan elämäntilanteeseen ja tavoitteisiin sopivan triathlon harjoitusohjelman. Tarjoamme myös triathlonin lajikohtaista valmennusta.

Lue lisää
Jaa tämä: