Lapset ja nuoret – TRIATHLONKOULU

Lasten ja nuorten triathlonkoulussa on monipuolisen lajiharjoittelun lisäksi tavoitteena edistää ja ylläpitää liikunnallista elämäntapaa ja liikuntataitoja. Lasten ja nuorten triathlonkoulussa on Helsingissä omat ryhmät 9-12 -vuotiaillle sekä 13-16 -vuotiaille.

Espoossa asuville 13-16 v. nuorille on oma nuorten triathlonkoulu.

Mukaan triathlonharrastukseen ovat tervetulleita ihan uudet harrastaja ja esim. lajinvaihtajat (uinti, pyöräily, yleisurheilu, palloilulajit, voimistelu, suunnistus, hiihto jne.), jotka ovat kiinnostuneita monipuolisesta kestävyysurheilusta.

Nuorten kilparyhmä on suunnattu motivoituneille ja tavoitteellisesti treenaaville 16-20 vuotiaille nuorille. Nuoret treenaavat ammattivalmentajan ohjauksella ja saavat halutessaan yksilöidyt viikko-ohjelmat. Katso lisätietoja valmennusryhmät sivulta ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

Triathlonkoulu & Tutustu triathloniin -kurssi

Triathlonkoulu on Helsinki Triathlonin ryhmävalmennuskonsepti aloitteleville triathlonharrastajille pääkaupunkiseudulla. Ryhmävalmennuksessa opetellaan triathlonharjoittelua vastuuvalmentajan johdolla. Triathlonkoulun ohjelmaan sitoudutaan pitkäjänteisesti. Triathlonkoulu

Tutustu triathloniin -kurssi kestää 3 kuukautta (loka-marras-joulu). Seuraava kurssi alkaa lokakuussa 2024. Kurssilaisilla on 3 ryhmän yhteistä harjoitusta viikossa: uinti, pyöräily, juoksu

Jos kiinnostuit, niin tule mukaan triathlon-elämysmatkalle Helsinki Triathloniin!

Lue lisää

Valmennusryhmät

Valmennusryhmät on suunnattu triathlonisteille, jotka haluavat kehittyä päämäärätietoisesti kohti omia tavoitteitaan monipuolisessa ryhmävalmennuksessa.

Valmennusryhmiä ovat EasyTriathlon-, Tavoitteena Puolimatka– tai Tavoitteena Täysmatka -ryhmä. Valmennusryhmissä harjoitellaan valmentajan johdolla, valmentajan laatiman harjoitusohjelman mukaisesti. Valmennusryhmissä pääset hyödyntämään parhaalla tavalla Helsinki Triathlonin monipuolista treenitarjontaa.

Nuorten kilparyhmän tiedot löytyvät: täältä

Lue lisää

Omavalintaiset ohjatut viikkotreenit

Helsinki Triathlon tarjoaa jäsenilleen monipuolisia, ohjattua treenejä ympäri vuoden. Järjestämme lähes 40 lajiharjoitusta viikossa hallikaudella: syyskuu-toukokuu. Kesäkaudella kaikki seuran harjoitukset pidetään ulkona: avovesiuinti, pyöräily, juoksu ja yhdistelmäharjoitukset.

Viikkotreeneihin pääset mukaan hankkimalla Endurance-treenipaketin (kk-maksu) tai hankkimalla sarjakortin, 10- tai 30-kertaa.
Endurance-treenipaketti = Treenaa niin paljon kuin haluat!

Lue lisää

Yksilöllinen valmennus

Yksilöllinen / henkilökohtainen valmennus on sinulle, joka arvostat juuri sinulle räätälöityä yksilöllistä valmennusta, jossa huomiodaan elämäntilanteesi, toiveesi ja tavoitteesi sinulle sopivalla tavalla. Tarjoamme myös triathlonin lajikohtaisia valmennuksia yksilöllisesti.

Lue lisää
Jaa tämä: