Lapset ja nuoret – TRIATHLONKOULU

Lasten ja nuorten triathlonkoulussa on monipuolisen lajiharjoittelun lisäksi tavoitteena edistää ja ylläpitää liikunnallista elämäntapaa ja liikuntataitoja. Lasten ja nuorten triathlonkoulussa on Helsingissä omat ryhmät 9-12 -vuotiaillle sekä 13-16 -vuotiaille.

UUTTA!! Espoossa asuville nuorille alkaa oma triathlonkoulu syksyllä 2023. Mukaan ovat tervetulleita mm. lajinvaihtajat (uinti, pyöräily, yleisurheilu, palloilulajit, voimistelu, suunnistus, hiihto jne.) ja monipuolisesta kestävyysurheilusta innostuneet n. 13-16 vuotiaat nuoret.

Nuorten kilparyhmä on suunnattu motivoituneille ja tavoitteellisesti treenaaville 16-20 vuotiaille nuorille. Nuoret treenaavat ammattivalmentajan ohjauksella ja saavat halutessaan yksilöidyt viikko-ohjelmat. Katso lisätietoja valmennusryhmät sivulta ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

Triathlonkoulu & Tutustu triathloniin -kurssi

Triathlonkoulu on Helsinki Triathlonin ryhmävalmennuskonsepti aloitteleville triathlonharrastajille pääkaupunkiseudulla. Ryhmävalmennuksessa opetellaan triathlonharjoittelua vastuuvalmentajan johdolla. Triathlonkoulun ohjelmaan sitoudutaan pitkäjänteisesti. Triathlonkoulu

Tutustu triathloniin -kurssi kestää 3 kuukautta (loka-marras-joulu). Seuraava kurssi alkaa lokakuussa 2023. Kurssilaisilla on 3 ryhmän yhteistä harjoitusta viikossa: uinti, pyöräily, juoksu

Jos kiinnostuit, niin tule mukaan triathlon-elämysmatkalle Helsinki Triathloniin!

Lue lisää

Valmennusryhmät

Valmennusryhmät on suunnattu triathlonisteille, jotka haluavat kehittyä päämäärätietoisesti kohti omia tavoitteitaan monipuolisessa ryhmävalmennuksessa.

Valmennusryhmiä ovat EasyTriathlon-, Tavoitteena Puolimatka– tai Tavoitteena Täysmatka -ryhmä. Valmennusryhmissä harjoitellaan valmentajan johdolla, valmentajan laatiman harjoitusohjelman mukaisesti. Valmennusryhmissä pääset hyödyntämään parhaalla tavalla Helsinki Triathlonin monipuolista treenitarjontaa.

Nuorten kilparyhmän tiedot löytyvät: täältä

Lue lisää

Omavalintaiset ohjatut viikkotreenit

Helsinki Triathlon tarjoaa jäsenilleen monipuolisia, ohjattua treenejä ympäri vuoden. Järjestämme lähes 40 lajiharjoitusta viikossa hallikaudella: syyskuu-toukokuu. Kesäkaudella kaikki seuran harjoitukset pidetään ulkona: avovesiuinti, pyöräily, juoksu ja yhdistelmäharjoitukset.

Viikkotreeneihin pääset mukaan hankkimalla Endurance-treenipaketin (kk-maksu) tai hankkimalla sarjakortin, 10- tai 30-kertaa.
Endurance-treenipaketti = Treenaa niin paljon kuin haluat!

Lue lisää

Yksilöllinen valmennus

Yksilöllinen / henkilökohtainen valmennus on sinulle, joka arvostat juuri sinulle räätälöityä yksilöllistä valmennusta, jossa huomiodaan elämäntilanteesi, toiveesi ja tavoitteesi sinulle sopivalla tavalla. Tarjoamme myös triathlonin lajikohtaisia valmennuksia yksilöllisesti.

Lue lisää
Jaa tämä: