Helsinki Triathlon järjestää jäsenilleen leirejä Suomessa ja ulkomailla.

 

KEVÄT 2023: Mallorcan Leiri 5.-.15.4.2023

Mallorcan leiri järjestetään ajalla 5.-15.4.23. Majoitus on hyvätasoisessa Viva Blue -hotellissa. Leirin hintaan kuuluu puolihoito. Mallorcan saarella on upeat puitteet pyöräharjoittelulle. Tarjolla on aktiivinen urheiluloma kivassa treeniseurassa, ohjatut yhteistreenit ja etukäteen suunnitellut eri tasoiset pyöräilyreitit. Lisäksi Etelä-Euroopan ilmasto ja hyvä ruoka kruunaavat triathlonistin lomatoiveet. Tällä sporttilomalla ei tarvitse muuta kuin nauttia urheilusta!

Leirin harjoitusohjelmaan kuuluu pyöräilyn lisäksi uintiharjoituksia altaassa ja avovedessä sekä tietysti juoksuharjoittelua ja lihashuoltoa.

Helsinki Triathlonin leirille ovat tervetulleita tietysti myös muiden seurojen jäsenet!

Lue lisää
Mallis uinti -22
_HJT7123

KEVÄT KOTIMAA:
Triathlonleiri 19.-21.5.2023


HelTrin kevään 2023 kotimaan viikonloppuleiri järjestetään Pajulahden liikuntaopistolla 19.-21.5.2023. Leirillä uidaan, pyöräillään ja juostaan, treenataan lihasvoimaa ja huolehditaan kehon hyvästä liikkuvuudesta. Majoittuminen hotellitason huoneissa. Leirillä saat ammattitaitoista ohjausta kaikkin tri-lajeihin ja vinkkejä oman treenaamisen kehittämiseen. Lauantaina ohjelmassa pitkä pyöräily. Tälle leirille tulee ottaa pyörä mukaan.

Lue lisää

SYKSY KOTIMAA:
Triathlonleiri 25.-27.11.2022


HelTrin syyskauden 2022 kotimaan viikonloppuleiri järjestetään Pajulahden liikuntaopistolla 25.-27.11.2022. Leirillä uidaan, pyöräillään ja juostaan, treenataan lihasvoimaa ja huolehditaan kehon hyvästä liikkuvuudesta. Majoittuminen hotellitason huoneissa. Leirillä saat ammattitaitoista ohjausta kaikkin tri-lajeihin ja vinkkejä oman treenaamisen kehittämiseen. Tälle leirille tulee ottaa oma pyörä mukaan brick-harjoituksia varten. Ilmoittautuminen alkaa 1.8.2022.

Lue lisää
brick-028

 

Yli 30 treeniä viikossa kuukausimaksulla 
 

 

 

Monipuolista ryhmävalmennusta
 

 

 

Aloita triathlon parhaassa seurassa
 

 

Jaa tämä: