Helsinki Triathlon järjestää jäsenilleen leirejä Suomessa ja ulkomailla.

 

KEVÄT 2024: Mallorcan Leiri 10 pv 2024

Mallorcan leiri järjestetään pääsiäisen 2024 ympärillä. Majoitus on hyvätasoisessa xx -hotellissa. Leirin hintaan kuuluu puolihoito. Mallorcan saarella on upeat puitteet pyöräharjoittelulle. Tarjolla on aktiivinen urheiluloma kivassa treeniseurassa, ohjatut yhteistreenit ja etukäteen suunnitellut eri tasoiset pyöräilyreitit. Lisäksi Etelä-Euroopan ilmasto ja hyvä ruoka kruunaavat triathlonistin lomatoiveet. Tällä sporttilomalla ei tarvitse muuta kuin nauttia urheilusta!

Leirin harjoitusohjelmaan kuuluu pyöräilyn lisäksi uintiharjoituksia altaassa ja avovedessä sekä tietysti juoksuharjoittelua ja lihashuoltoa.

Helsinki Triathlonin leirille ovat tervetulleita tietysti myös muiden seurojen jäsenet!

Lue lisää
Mallis uinti -22
_HJT7123

KEVÄT KOTIMAA:
Triathlonleiri 19.-21.5.2023


HelTrin kevään 2023 kotimaan viikonloppuleiri järjestetään Pajulahden liikuntaopistolla 19.-21.5.2023. Leirillä uidaan, pyöräillään ja juostaan, treenataan lihasvoimaa ja huolehditaan kehon hyvästä liikkuvuudesta. Majoittuminen hotellitason huoneissa. Leirillä saat ammattitaitoista ohjausta kaikkin tri-lajeihin ja vinkkejä oman treenaamisen kehittämiseen. Lauantaina ohjelmassa pitkä pyöräily. Tälle leirille tulee ottaa pyörä mukaan.

Lue lisää
brick-006

SYKSY KOTIMAA:
Triathlonleiri 24.-26.11.2023


HelTrin syksyn 2023 kotimaan viikonloppuleiri järjestetään Pajulahden liikuntaopistolla 24.-26.11.2023. Leirillä uidaan, pyöräillään ja juostaan, treenataan lihasvoimaa ja huolehditaan kehon hyvästä liikkuvuudesta. Majoittuminen hotellitason huoneissa. Leirillä saat ammattitaitoista ohjausta kaikkin tri-lajeihin ja vinkkejä oman treenaamisen kehittämiseen. Lauantaina ohjelmassa pitkä Brick-harjoitus (juoksu-pyörä yhdistelmätreeni). Tälle leirille on hyvä ottaa oma pyörä ja ”trainer-vastus” mukaan. Pajulahti-hallissa on myös spinningpyöriä, jos oman pyörän ja vastuksen kuljetus leirille ei onnistu.

Lue lisää

TALVI 2024: Leiri Lanzarotella
Triathlonleiri on suunnitteilla viikolle 1-2024


Aloitamme vuoden 2024 sporttisesti upeissa maisemissa Kanariansaarten Lanzarotella. Tulossa on viikon mittainen triathlonleiri, jonka tarkemmat tiedot julkaistaan pian. Leirillä pyöräillään, uidaan ja juostaan. Kanariansaarilla pääsemme nauttimaan lähes 100 % varmasti auringosta ja lämmöstä sekä hyvästä treeniseurasta. Olosuhteet ovat kohdallaan! Majoitumme hotellitason huoneissa. Leirillä saat ammattitaitoista ohjausta kaikkin tri-lajeihin ja vinkkejä oman treenaamisen kehittämiseen.

Lue lisää
HJT_3671

 

Yli 30 treeniä viikossa kuukausimaksulla 
 

 

 

Monipuolista ryhmävalmennusta
 

 

 

Aloita triathlon parhaassa seurassa
 

 

Jaa tämä: