HelTrin valmentajat ovat kokeneita ammattilaisia, jotka auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi. He ovat pääosin joko työ- tai toimeksiantosuhteessa seuraamme tehden töitä ammattilaisen asenteella ja otteella. Jos olet triathlon-, juoksu-, pyöräily- tai uintivalmentaja ja kiinnostunut tulemaan meille valmentajaksi jakamaan lajiosaamistasi triathonin harrastajille, laita viestiä tj(at)heltri.fi.

Kirsi-Päiväniemi-e1587387118731

Kirsi Päiväniemi

Kirsi luotsaa Tavoitteena Täysmatka -ryhmää, toimii vastuuvalmentaja Helsingin ja Espoon triathlonkoulujen yläluokille, sekä ohjaa HelTrin kesäkursseja. Kirsillä on monipuolinen kestävyysurheilutausta, jonka lisäksi hän kilpailee myös itse pitkän matkan triathlonkilpailuissa. Kirsi on triathlonin ammattivalmentaja, Ironman Certified Coach ja suorittanut Suomen Triathlonliiton valmentajakoulutukset (tasot 1-3). Lisäksi hänellä on Personal Trainer -koulutus (Trainer4you).

Teron-tehokurssi-3

Tero Knuutila

Tero kokenut ja erittäin arvostettu suomalaisten kuntoilijoiden ja kilpakuntojuoksijoiden valmentaja sekä ohjaaja. Viime vuosina hän on ottanut vahvasti haltuunsa myös triathlonvalmennuksen sekä sen eri osa-alueiden ohjauksen ammattilaisuuden. Terolla on yli 10-vuoden intensiivinen ohjaus- ja valmennuskokemus. Tero ohjaa seurassamme mm. juoksutekniikkaharjoituksia, triathlonkursseja, sekä tarjoaa yksilöllistä triathlonvalmennusta

anne_lehtinen

Anne Lehtinen

Anne valmentaa EasyTriathon-ryhmää sekä triathlonkoulujen alaluokkia. Annella on monipuolinen juoksu- ja triathlontausta. Hänellä on takanaan useampi sprintti, perusmatka, puolimatkan triathlonkilpailu sekä viisi Ironman-kilpailua. Anne on suorittanut Suomen Triathlonliiton valmentajakoulutuksen tasot 1-3 ja valmistunut Triathlonin ammattivalmentajaksi. Anne on käynyt lisäksi Suomen Ladun Polkujuoksuohjaajakoulutuksen.

Satu-Alavalkama-pysty-20200310_172223

Satu Alavalkama

Satu valmentaa HelTrissä mm. sisäpyöräilyä, uintia, sekä fysiikkaa. Lisäksi Satu on suosittu kesäkurssien valmentaja sekä maantielenkkijen vetäjä. Satu on suorittanut seuraavat valmennuskoulutukset: FISAF sisäpyöräilyohjaaja, Suomen Triathlonliiton 1-valmentajatutkinto, SUH uimaopettaja, SAFE Education liikunnan perusteoriakoulutus.

Paivi_uinti

Päivi Steffen

Päivi on uinti- ja triathlonvalmentaja ja HelTrin toiminnanjohtaja. Uintivalmennuksesta hän on suorittanut Suomen Uimaliiton tason 1 ja 2 koulutukset, sekä käynyt Suomen Triathlonliiton triathlonvalmentajakoulutuksen sekä lasten ja nuorten triathlonvalmentajakoulutuksen. Päivillä on vuosien kokemus eri-ikäisten ja eri tasoisten lasten ja aikuisten valmentamisesta. Päivi valmentaa HelTrissä keskiviikkoillan uintiryhmää Vuosaaressa.

Ira-Hassinen

Ira Hassinen

Ira on Espoon keskiviikon juoksuryhmän valmentaja. Ira on koulutukseltaan kestävyysjuoksuvalmentaja (SUL 3.taso) ja Personal Trainer. Lisäksi häneltä löytyy takataskustaan myös filosofian maisterin ja koulutetun hierojan paperit. Iralla on pitkä kokemus eri tasoisten aikuisjuoksijoiden valmentamisesta. Juoksukokemusta Iralla on yli parinkymmenen vuoden ajalta. Ira on kilpaillut juoksussa jo toistakymmentä vuotta etenkin puolimaratoneilla ja 10km matkoilla.

Mira

Mira Turunen

Mira on HelTrin pitkäaikainen ja pidetty uintivalmentaja. Kaudella syksy -21 ja kevät -22 Miralla ei ole vakituista omaa valmennusvuoroa. Mira saattaa kuitenkin joskus olla tuuramassa HelTrin uinteja tai fysiikkaharjoituksia. Mira on entinen kilpauimari ja harrastanut kilpauintia 10 vuoden ajan. Koulutustausta: Fysioterapeutti AMK, Painonnosto-ohjaaja (PNOK1), Personal Trainer (Trainer4You), CrossFit Level 1 valmentaja, Uimaopettaja (SUH).

petra_katainen

Petra Katainen

Petra toimii lasten ja nuorten triathlonkoulun vastuuvalmentajana. Petralla on yli toistakymmentä vuotta kokemusta urheilun valmennuksesta lapsille ja aikuisille. Petran oma kilpaurheilutausta on uinnissa ja maastohiihdossa. Valmentajana olen positiivinen ja kannustava, mutta tarvittaessa myös vaativa.

Javier

Javier Perez

Javier on espanjalainen triathlonisti ja triathlonvalmentaja. Javier ohjaa seuran uintiharjoituksia tiistai ja torstai-illan vuorolla Pirkkolassa sekä lauantaisin Leppävaarassa. Javierin vahvuuksia ovat triathlonistin uinti- ja juoksuvalmennus. Javier ohjaa englanniksi ja opettelee aktiivisesti suomea.

Javierin koulutus: Sports Science Degree from the University Alfonso X El Sabio, National Coach by the Royal Spanish Athletics Federation (RFEA), “Certified Strength and Conditioning Specialist” (CSCS) at National Strength and Conditioning Association (NSCA), Lifeguard at Madrilenian Federation of Rescue and Lifesaving (FMSS)

Jari Aaltonen

Jari pitää HelTrin jo legendaariseksi muodostunutta kuntopiiriä. Jari on harrastanut triathlonia jo 80-luvulta saakka. Kilpailukokemusta hänellä on kertynyt mm. 10 Ironman-kilpailusta sekä sekä 50 puolimatkan kilpailusta. Paras ”urheilullinen” saavutus on ikäsarjan M45 voitto avoimessa täydenmatkan Ruotsin mestaruuskilpailussa.

Iiro Hietamäki

Iiro on lasten ja nuorten triathlonkoulun valmentaja (yleisurheilu & juoksu). Lisäksi Iiro ohjaa HelTrin aikuisurheilijoille kehonhuoltoharjoituksia. Koulutukseltaan Iiro on liikuntaneuvoja, yleisurheiluohjaaja- ja valmentaja sekä elintarviketieteiden kandidaatti. Iiron intohimo kohdistuu etenkin ravitsemuksen ja palautumisen kehittämiseen suorituskyvyn ja taitojen kehittämistä unohtamatta. Lisäksi Iiro viimeistelee opintoja Helsingin yliopistossa ravitsemustieteen maisteriopintojen parissa ja suorittaa urheiluravitsemuksen etäopintoja.

Tapio Lipasti

Tapio vetää yhdessä Jarin kanssa kuntopiiriä perjantai-iltaisin blues-musiikin tahdissa. Tapiolla on pitkä juoksutausta, jonka lisäksi hän on vuosien saatossa harrastanut monipuolista liikuntaa (mm. Pilates, Kuntosali, Juoksu, Kävely, Jooga, Hiihto, WorldJumping, Core, Streching, Soutu, Kahvakuula, Vesijuoksu, Uinti, BodyBalance, Kuntopiiri, Spinning, BodyPump, CXWorks).

Päivi Rantala

Päivi ohjaa uintia torstaisin Mäkelänrinteessä ja valmentaa Tavoitteelliset Treenajat -ryhmää. Päivi harrastaa myös itse triathlonia ja ui Masters-kilpailuissa. Triathlonkilpailuista ja Masters-uintikilpailuista Päivillä on useita ikäsarjan SM-mitaleita

Kari Silpiö

Kari Silpiö suunnittelee ja ohjaa HelSpin-sisäpyöräilyharjoituksia. Karilla on pitkä kokemus maantiepyöräilystä, ultramatkoista ja pyörämatkailusta. Kari on mm. suorittanut useita ultrapitkiä kuntoajoja Euroopassa ja USA:ssa, pyöräillyt USA:n halki, pyörämatkaillut parissakymmenessä eri valtiossa ja ylittänyt Himalajan maastopyörällä. Lisäksi hän on ollut vetämässä pyöräleirejä Mallorcalla vuodesta 2002 alkaen. Karilla on pyöräilyn 1-tason valmentajatutkinto ja hän on FAF Indoor Cycling Instructor -lisensoitu spinning-ohjaaja.

Maija Luukka

Maija on itse entinen kilpauimari ja hänellä on kokemusta eri tasoisten uimareiden valmentamisesta. Maija ohjaa HelTriläisiä Leppävaaran aamuvuorolla ja hänen vastuullaan on ns. “hitaampien” uimareiden (tasot 1-2) ohjaus. Maija antaa ryhmän uimareille hyviä lisävinkkejä paremman uintitekniikan saavuttamiseen. Aamun harjoitukset tulevat olemaan monipuolisia ja kehittäviä.

Satu Sahla

Satu on uintivalmentajamme ja hän sijaistaa uintiharjoituksia eri ryhmissä. Satu on itse entinen kilpauimari ja hänellä on useiden vuosien mittainen valmentajakokemus. Koulutukseltaan Satu lastentarhanopettaja, joten pedagogiikka ja ohjaamisen monipuoliset taidot ovat hyvin hallussa.

Samu Vuoriainen

Samu on entinen kilpauimari ja valmentaa 1-2 tason uimareita torstai-iltaisin Pirkkolassa. Samu osaa kaikkien eri uintitekniikoiden salat ja opastaa seuramme uimareita perusteellisella ja rauhallisella tavalla. Samun opeissa on hyvä kehittää uintitekniikkaa ja vesitaitavuutta.

Jaa tämä: