HelTrin valmentajat ovat kokeneita ammattilaisia, jotka auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi. He ovat pääosin joko työ- tai toimeksiantosuhteessa seuraamme tehden töitä ammattilaisen asenteella ja otteella. Jos olet triathlon-, juoksu-, pyöräily- tai uintivalmentaja ja kiinnostunut tulemaan meille valmentajaksi jakamaan lajiosaamistasi triathonin harrastajille, laita viestiä tj(at)heltri.fi.

Kirsi Päiväniemi

Kirsi Päiväniemi

Kirsi luotsaa Tavoitteena Täysmatka ja Tavoitteena Puolimatka -ryhmää. Kirsillä on monipuolinen kestävyysurheilutausta, jonka lisäksi hän kilpailee myös itse pitkän matkan triathlonkilpailuissa. Kirsi on triathlonin ammattivalmentaja, Ironman Certified Coach ja suorittanut Suomen Triathlonliiton valmentajakoulutukset (tasot 1-3). Lisäksi hänellä on Personal Trainer -koulutus (Trainer4you).

Tero Knuutila

Tero Knuutila

Tero kokenut ja erittäin arvostettu suomalaisten kuntoilijoiden ja kilpakuntojuoksijoiden valmentaja sekä ohjaaja. Viime vuosina hän on ottanut vahvasti haltuunsa myös triathlonvalmennuksen sekä sen eri osa-alueiden ohjauksen ammattilaisuuden. Terolla on yli 10-vuoden intensiivinen ohjaus- ja valmennuskokemus. Tero ohjaa seurassamme mm. uinti- ja juoksuharjoituksia, triathlonkursseja, sekä tarjoaa eri tasoisille urheilijoille yksilöllistä triathlonvalmennusta.

Anne Lehtinen

Anne Lehtinen

Anne valmentaa EasyTriathon-ryhmää, triathlonkoulua sekä Tutustu triathlon -kurssia. Annella on monipuolinen juoksu- ja triathlontausta. Hänellä on takanaan useampi sprintti, perusmatka, puolimatkan triathlonkilpailu sekä viisi Ironman-kilpailua. Anne on suorittanut Suomen Triathlonliiton valmentajakoulutuksen tasot 1-3 ja valmistunut Triathlonin ammattivalmentajaksi. Anne on käynyt lisäksi Suomen Ladun Polkujuoksuohjaajakoulutuksen.

Satu Alavalkama

Satu Alavalkama

Satu valmentaa HelTrissä mm. sisäpyöräilyä ja uintia. Lisäksi Satu ohjaa Tavoitteena Perusmatka -valmennusryhmää ja on seuran suosittu kesäkurssien valmentaja sekä maantielenkkijen vetäjä. Satu on suorittanut seuraavat valmennuskoulutukset: FISAF sisäpyöräilyohjaaja, Suomen Triathlonliiton 1-valmentajatutkinto, SUH uimaopettaja, SAFE Education liikunnan perusteoriakoulutus.

_DSC7748

Bennie Lindberg

Bennie valmentaa HelTri Performancen Teamin jäseniä. Bennie on triathlonin ammattivalmentaja ja entinen huipputriathlonisti, Helsinki Triathlonin perustajajäsen ja työskennellyt triathlonistien valmentajana erittäin menestyksekkäästi yli 30 v. Bennie kuuluu valmentajana triathlonmaailman huipulle. Hän on ollut vuosikymmeniä mukana kansainvälisissä triathlonpiireissä. Bennie asuu ja työskentelee Saksan triathlonkeskuksessa Rothissa (Baijerissa). Bennie vierailee säännöllisesti myös Suomessa. Performance Teamin jäsenten valmennus tapahtuu pääosin etäyhteyksillä. Bennie laatii jokaiselle valmennettavalle harjoitusohjelman yksilöidysti, 100 % käsityönä ja on saavutettavissa valmennettavien tarpeiden mukaan.

Kirsi Mattinen

Kirsi Mattinen

Kirsi ohjaa Espoon nuorten triathlonkoulua ja lisäksi lauantaiaamun sekä keskiviikkoillan uintiryhmiä Leppävaaran ja Matinkylä uimahalleissa. Kirsille uinti on elämäntapa, mihin kuuluu uinnin kehittäminen altaan reunalla, altaassa ja avovedessä. Kirsi etsii jatkuvasti uusia työkaluja uintikehityksen mittaamiseksi, valmennustaidon kohentamiseksi niin kursseilta, kuin muilta ammattilaisilta. Kirsi on itse harrastanut kilpauintia lapsuudessa, joten uintitekniikat ja harjoittelun suunnittelu ovat hänelle tuttua. Kirsi on myös seuran aktiivinen triathlonisti itse, joten hän ymmärtää hyvin erilaisten triathlonistien tarpeet uintiharjoittelussa. Uintivalmennuskokemusta on jo kertynyt lapsien, aikuisien, avovesiuimareiden ja erityisuimareiden parissa. SUH:n kursseja (erityisuimaopettaja, allasvalvoja, Junior Life Saver –ohjaaja) käyneenä Kirsi kokee tärkeänä opastamisen turvalliseen ja monipuoliseen uintiharrastamisen pariin.

Janika Kuhlefelt

Jannika Kuhlefelt

Jannika valmentaa uintia tiistain vuorolla Pirkkolassa. Koulutukseltaan Jannika on liikunnanohjaaja (AMK) sekä terveydenhoitaja. Jannika on entisenä kilpauimarina ja nykyisenä uinnin harrastajana työskennellyt uinnin parissa pitkään ja kouluttautunut siinä monipuolisesti. Jannika on koulutettu uima- ja erityisuimaopettaja (SUH) sekä uintivalmentaja (Suomen Uimaliitto). Nykyään hän myös kouluttaa SUH:illa uusia uimaopettajia. Jannikalla on monta vuotta valmennuskokemusta erityisesti parauinnista. Liikunnan ilon kokemusten tuottaminen ja terveyden edistäminen ohjaavat Jannikan tekemistä uinnin parissa.

_DSC7761-Edit

Peppi Päiviö

Peppi on nuori opiskelija ja itse entinen kilpauimari. Pepillä on jo paljon kokemusta eri tasoisten uimareiden valmentamisesta ja hän osaa opettaa kaikkien eri uintilajien tekniikoita ja osaa haastaa uhreilijoita kehittymään seuraavalle tasolle. Peppi ohjaa torstai-illan uintitreenejä Pirkkolassa.

Päivi Rantala

Päivi Rantala

Päivi on HelTrin pitkäaikainen ja kokenut uintivalmentaja. Hän ohjaa ammattimaisella otteella ja haastaa uimareita kovaan treeniin seuran vuorolla torstaisin Mäkelänrinteessä. Päivi on aktiivinen triathlonisti ja triathlonvalmentaja. Hänellä on useita ikäsarjan SM-mitaleita triathlonkilpailuista ja Masters-uintikilpailuista.

Jari Aaltonen

Jari Aaltonen

Jari ohjaa hyvällä sykkeellä HelTrin jo legendaariseksi muodostunutta kuntopiiriä perjantai-iltaisin. Kuntopiiritreenit pidetään Urhea-hallin peilisalissa. Jari on harrastanut triathlonia jo 80-luvulta saakka. Kilpailukokemusta hänellä on kertynyt mm. 10 Ironman-kilpailusta sekä 50 puolimatkan kilpailusta. Paras ”urheilullinen” saavutus on ikäsarjan M45 voitto avoimessa täydenmatkan Ruotsin mestaruuskilpailussa.

Tapio Lipasti

Tapio Lipasti

Tapio vetää yhdessä Jarin kanssa kuntopiiriä perjantai-iltaisin blues-musiikin tahdissa. Tapiolla on pitkä juoksutausta, jonka lisäksi hän on vuosien saatossa harrastanut monipuolista liikuntaa (mm. Pilates, Kuntosali, Juoksu, Kävely, Jooga, Hiihto, WorldJumping, Core, Streching, Soutu, Kahvakuula, Vesijuoksu, Uinti, BodyBalance, Kuntopiiri, Spinning, BodyPump, CXWorks).

_DSC8222

Helen Ovaska

Helen on entinen SM-tason kilpauimari ja parhaimpina saavutuksina on ollut jopa kaksi Suomen ennätystä nuoruusvuosina. Helen on toiminut n. 15 vuotta kilpauimareiden valmennustyössä ja nyt Helen ohjaa  HelTrin triathlonisteja perjantaisin Mäkelänrinteen uimahallissa. Pitkä kokemus kilpauinnin parista on omiaan huomaamaan triathlonistien tarpeet uinnin tekniikkataitojen hiomisessa. Helen osaa uinnin tekniikoiden salat etu- ja takaperin. Helen suunnittelee eri tasoisille uimareille sopivat monipuoliset ja kehittävät treenit. Uinnin tekniikan parantaminen vaatii uimareilta hyvää keskittymistä omaan tekemiseen ja pitkäjänteistä harjoittelua. Harjoitus tekee mestareita!

Samu Vuoriainen

Samu Vuoriainen

Samu on entinen kilpauimari ja valmentaa 1-2 tason uimareita torstai-iltaisin Pirkkolassa. Samu osaa kaikkien eri uintitekniikoiden salat ja opastaa seuramme uimareita perusteellisella ja rauhallisella tavalla. Samun opeissa on hyvä kehittää uintitekniikkaa ja vesitaitavuutta.

_DSC7743

Miika Reinikainen

Miika ohjaa voimavalmennusta tiistai-iltaisin Urhea-hallin voimailutilassa. Miika on koulutukseltaan liikuntatieteilijä (LitM). Miikan kiinnostus voimavalmennukseen ja laaja ymmärrys liikuntafysiologiasta näkyvät hänen valmennusotteessaan. Miikalla on vankka tausta Crossfit- ja painonnostomaailmasta. HelTrin harjoituksissa valmennuksen fokus on triathlonistien voimaharjoittelussa.

Himalaja3

Kari Silpiö

Kari Silpiö suunnittelee ja ohjaa HelSpin-sisäpyöräilyharjoituksia. Karilla on pitkä kokemus maantiepyöräilystä, ultramatkoista ja pyörämatkailusta. Kari on mm. suorittanut useita ultrapitkiä kuntoajoja Euroopassa ja USA:ssa, pyöräillyt USA:n halki, pyörämatkaillut parissakymmenessä eri valtiossa ja ylittänyt Himalajan maastopyörällä. Lisäksi hän on ollut vetämässä pyöräleirejä Mallorcalla vuodesta 2002 alkaen. Karilla on pyöräilyn 1-tason valmentajatutkinto ja hän on FAF Indoor Cycling Instructor -lisensoitu spinning-ohjaaja.

_DSC8237

Tytti Åberg

Tytti on seuramme Elite-tason triathlonisti ja vuoden 2023 edustusurheilija. Tytti on seuramme lasten ja nuorten triathlonkoulujen valmentaja. Tytti on koulutettu uimaopettaja ja hän ohjaa ja opettaa lasten ja nuorten triathlonkoululaisille uintia keskiviikkoisin. Tytin vahva urheilutausta (yleisurheilu ja triathlon) antaa hänelle erinomaiset lähtökohdat jakaa osaamistaan ja kannustaa & valmentaa lapsia ja nuoria monipuolisen triathlonharrastuksen pariin. Talvikaudella Tytti ohjaa myös seuran sisäharjoituksia Liikuntamyllyssä. Tytti tulee olemaan aktiivisesti mukana seuran lasten ja nuorten triathlonkoulun ohjelman kehittämisessä.

Iiro Hietamäki 2023

Iiro Hietamäki

Iiro on lasten ja nuorten triathlonkoulun valmentaja (yleisurheilu & juoksu). Iiro ohjaa lasten ja nuorten triathlonkoulujen perjantain harjoituksia, jotka pidetään syys-lokakuussa ja huhti-kesäkuussa ulkona. Talvikaudella (marras-maaliskussa) lapset ja nuoret harjoittelevat monipuolisesti Liikuntamyllyn sisätiloissa. Koulutukseltaan Iiro on elintarviketieteiden maisteri (ravitsemustiede & urheiluravitsemus), liikuntaneuvoja, yleisurheiluohjaaja- ja valmentaja. Iiron intohimo kohdistuu juoksu- ja yleisurheilutaitojen valmentamiseen ja suorituskyvyn kehittämiseen. Lisäksi Iiro on kiinnostunut urheilijoiden ravitsemuksen ja palautumisen tasapainosta ja kehittämisestä.

Satu Sahla

Satu valmentaa iloisella otteella lasten ja nuorten triathlonkoululaisia uinnissa. Satu on entinen kilpauimari ja hänellä on yli 10 vuoden valmentajakokemus eri tasoisten ja ikäisten uimareiden valmentamisesta. Hän on ohjannut lasten uimakouluja ja valmentanut lasten kilpauintiryhmiä sekä ohjannut aikuisille tekniikkakursseja. Satun vahvuutena on taito opettaa uintitekniikoita. Koulutukseltaan Satu on varhaiskasvatuksen opettaja, joten pedagogiikka ja ohjaamisen muut monipuoliset taidot ovat hänellä hyvin hallussa. Satu on suorittanut uimaopettajan, rantapelastajan, kilpauintivalmentajan (taso 1), liikunnan pedagokiikan perusopinnot sekä Easyswim-ohjaajan koulutukset. Satu on aktiivisesti mukana seuran lasten ja nuorten triathlonkoulun ohjelman kehittämisessä.

Päivi Steffen_valmentaja

Päivi Steffen

Päivi on Suomen Uimaliiton ja Suomen Triathlonliiton kouluttama uinti- ja triathlonvalmentaja sekä HelTrin toiminnanjohtaja. Päivillä on vuosien kokemus eri-ikäisten ja eri tasoisten lasten ja aikuisten valmentamisesta. Päivi on mukana HelTrin valmentajaringissä.

Maija Luukka

Maija Luukka

Maija on kokenut uintivalmentaja ja entinen kilpauimari. Maija on valmentanut uimareita aloittelijoista kilpatasolle useissa seuroissa, ja toimii tällä hetkellä tuuraajana HelTrin valmentajaringissä.

Pihkamäki

Eveliina Pihkamäki

Eveliina on seuran uintivalmentaja, entinen kilpauimari. Eveliinalla on hyvä ja kannustava ote niin lasten kuin aikuisten ohjaamiseen. Uinitekniikoiden opettaminen on hänelle helppoa ja mukavaa. Eveliina on tuuraajana  seuran valmentajaringissä.

Jessica Hölttä

Jessica on Suomen Uimaliiton kouluttama uintivalmentaja ja SUH:in kouluttama uimaopettaja. Jessicalla on vuosien kokemus eri-ikäisten ja eri tasoisten lasten ja aikuisten sekä erityisryhmien valmentamisesta. Jessica ohjaa tiistai-iltaisin uintia Pirkkolassa.

Tero Vauraste

Tero täydentää seuramme spinningvalmennusosaamista ja aloittaa ohjaukset uudella vakiovuorolla tiistai-iltaisin Kluuvin Unisportilla. Tero on itse aktiivinen triathlonharrastaja ja hän on ohjannut spinningtunteja jo usean vuoden ajan eri saleilla. Lisäksi Terolla on paljon kokemusta urheilijoiden ja urheilun parissa toimimisesta.

Jaa tämä: