HelTrin valmentajat ovat kokeneita ammattilaisia, jotka auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi. He ovat pääosin joko työ- tai toimeksiantosuhteessa seuraamme tehden töitä ammattilaisen asenteella ja otteella. Jos olet triathlon-, juoksu-, pyöräily- tai uintivalmentaja ja kiinnostunut tulemaan meille valmentajaksi jakamaan lajiosaamistasi triathonin harrastajille, laita viestiä tj(at)heltri.fi.

Kirsi Päiväniemi

Kirsi Päiväniemi

Kirsi luotsaa Tavoitteena Täysmatka -ryhmää, toimii vastuuvalmentaja Helsingin ja Espoon triathlonkoulujen yläluokille, sekä ohjaa HelTrin kesäkursseja. Kirsillä on monipuolinen kestävyysurheilutausta, jonka lisäksi hän kilpailee myös itse pitkän matkan triathlonkilpailuissa. Kirsi on triathlonin ammattivalmentaja, Ironman Certified Coach ja suorittanut Suomen Triathlonliiton valmentajakoulutukset (tasot 1-3). Lisäksi hänellä on Personal Trainer -koulutus (Trainer4you).

Tero Knuutila

Tero Knuutila

Tero kokenut ja erittäin arvostettu suomalaisten kuntoilijoiden ja kilpakuntojuoksijoiden valmentaja sekä ohjaaja. Viime vuosina hän on ottanut vahvasti haltuunsa myös triathlonvalmennuksen sekä sen eri osa-alueiden ohjauksen ammattilaisuuden. Terolla on yli 10-vuoden intensiivinen ohjaus- ja valmennuskokemus. Tero ohjaa seurassamme mm. juoksutekniikkaharjoituksia, triathlonkursseja, sekä tarjoaa yksilöllistä triathlonvalmennusta

Anne Lehtinen

Anne Lehtinen

Anne valmentaa EasyTriathon-ryhmää sekä triathlonkoulujen alaluokkia. Annella on monipuolinen juoksu- ja triathlontausta. Hänellä on takanaan useampi sprintti, perusmatka, puolimatkan triathlonkilpailu sekä viisi Ironman-kilpailua. Anne on suorittanut Suomen Triathlonliiton valmentajakoulutuksen tasot 1-3 ja valmistunut Triathlonin ammattivalmentajaksi. Anne on käynyt lisäksi Suomen Ladun Polkujuoksuohjaajakoulutuksen.

Satu Alavalkama

Satu Alavalkama

Satu valmentaa HelTrissä mm. sisäpyöräilyä, uintia sekä fysiikkaa. Lisäksi Satu ohjaa EasyTriathlon2 -ryhmää ja on seuran suosittu kesäkurssien valmentaja sekä maantielenkkijen vetäjä. Satu on suorittanut seuraavat valmennuskoulutukset: FISAF sisäpyöräilyohjaaja, Suomen Triathlonliiton 1-valmentajatutkinto, SUH uimaopettaja, SAFE Education liikunnan perusteoriakoulutus.

_DSC7748

Bennie Lindberg

Bennie valmentaa HelTri Performancen Teamin jäseniä. Bennie on triathlonin ammattivalmentaja ja entinen huipputriathlonisti, Helsinki Triathlonin perustajajäsen ja työskennellyt triathlonistien valmentajana erittäin menestyksekkäästi yli 30 v. Bennie kuuluu valmentajana triathlonmaailman huipulle. Hän on ollut vuosikymmeniä mukana kansainvälisissä triathlonpiireissä. Bennie asuu ja työskentelee Saksan triathlonkeskuksessa Rothissa (Baijerissa). Bennie vierailee säännöllisesti myös Suomessa. Performance Teamin jäsenten valmennus tapahtuu pääosin etäyhteyksillä. Bennie laatii jokaiselle valmennettavalle harjoitusohjelman yksilöidysti, 100 % käsityönä ja on saavutettavissa valmennettavien tarpeiden mukaan.

Jari Aaltonen

Jari Aaltonen

Jari ohjaa hyvällä sykkeellä HelTrin jo legendaariseksi muodostunutta kuntopiiriä perjantai-iltaisin. Syyskaudesta -21 alkaen harjoitukset pidetään Urhea-hallin peilisalissa. Jari on harrastanut triathlonia jo 80-luvulta saakka. Kilpailukokemusta hänellä on kertynyt mm. 10 Ironman-kilpailusta sekä 50 puolimatkan kilpailusta. Paras ”urheilullinen” saavutus on ikäsarjan M45 voitto avoimessa täydenmatkan Ruotsin mestaruuskilpailussa.

Päivi Steffen_valmentaja

Päivi Steffen

Päivi on uinti- ja triathlonvalmentaja ja HelTrin toiminnanjohtaja. Uintivalmennuksesta hän on suorittanut Suomen Uimaliiton tason 1 ja 2 koulutukset, sekä käynyt Suomen Triathlonliiton triathlonvalmentajakoulutuksen sekä lasten ja nuorten triathlonvalmentajakoulutuksen. Päivillä on vuosien kokemus eri-ikäisten ja eri tasoisten lasten ja aikuisten valmentamisesta. Päivi valmentaa HelTrissä keskiviikkoillan uintiryhmää Vuosaaressa.

Javier Perez

Javier Perez

Javier on espanjalainen triathlonisti ja triathlonvalmentaja. Javier ohjaa seuran uintiharjoituksia tiistai ja torstai-illan vuorolla Pirkkolassa sekä lauantaisin Leppävaarassa. Javierin vahvuuksia ovat triathlonistin uinti- ja juoksuvalmennus. Javier ohjaa englanniksi ja opettelee aktiivisesti suomea.

Javierin koulutus: Sports Science Degree from the University Alfonso X El Sabio, National Coach by the Royal Spanish Athletics Federation (RFEA), ”Certified Strength and Conditioning Specialist” (CSCS) at National Strength and Conditioning Association (NSCA), Lifeguard at Madrilenian Federation of Rescue and Lifesaving (FMSS)

Päivi Rantala

Päivi Rantala

Päivi on HelTrin pitkäaikainen ja kokenut uintivalmentaja. Hän ohjaa ammattimaisella otteella ja haastaa uimareita kovaan treeniin seuran vuorolla torstaisin Mäkelänrinteessä. Päivi on aktiivinen triathlonisti ja triathlonvalmentaja. Hänellä on useita ikäsarjan SM-mitaleita triathlonkilpailuista ja Masters-uintikilpailuista.

_DSC7761-Edit

Peppi Päiviö

Peppi on itse entinen kilpauimari ja hänellä on paljon kokemusta eri tasoisten uimareiden valmentamisesta. Peppi ohjaa HelTriläisiä Leppävaaran aamuvuorolla ja hänen vastuullaan on ns. ”hitaampien” uimareiden (tasot 1-2) ohjaus. Peppi osaa antaa ryhmän uimareille hyviä vinkkejä paremman uintitekniikan saavuttamiseen. Aamun harjoitukset tulevat olemaan monipuolisia ja kehittäviä.

Tapio Lipasti

Tapio Lipasti

Tapio vetää yhdessä Jarin kanssa kuntopiiriä perjantai-iltaisin blues-musiikin tahdissa. Tapiolla on pitkä juoksutausta, jonka lisäksi hän on vuosien saatossa harrastanut monipuolista liikuntaa (mm. Pilates, Kuntosali, Juoksu, Kävely, Jooga, Hiihto, WorldJumping, Core, Streching, Soutu, Kahvakuula, Vesijuoksu, Uinti, BodyBalance, Kuntopiiri, Spinning, BodyPump, CXWorks).

Kirsi Mattinen

Kirsi Mattinen

Kirsi ohjaa perjantai-illan uintiryhmiä Mäkelänrinteen uimahallissa. Kirsille uinti on elämäntapa, mihin kuuluu uinnin kehittäminen altaan reunalla, altaassa ja avovedessä. Kirsi etsii jatkuvasti uusia työkaluja uintikehityksen mittaamiseksi, valmennustaidon kohentamiseksi niin kursseilta, kuin muilta ammattilaisilta. Kirsi on itse harrastanut kilpauintia lapsuudessa, joten uintitekniikat ja harjoittelun suunnittelu ovat hänelle tuttua. Kirsi on myös seuran aktiivinen triathlonisti itse, joten hän ymmärtää hyvin erilaisten triathlonistien tarpeet uintiharjoittelussa. Uintivalmennuskokemusta on jo kertynyt lapsien, aikuisien, avovesiuimareiden ja erityisuimareiden parissa. SUH:n kursseja (erityisuimaopettaja, allasvalvoja, Junior Life Saver –ohjaaja) käyneenä Kirsi kokee tärkeänä opastamisen turvalliseen ja monipuoliseen uintiharrastamisen pariin.

Samu Vuoriainen

Samu Vuoriainen

Samu on entinen kilpauimari ja valmentaa 1-2 tason uimareita torstai-iltaisin Pirkkolassa. Samu osaa kaikkien eri uintitekniikoiden salat ja opastaa seuramme uimareita perusteellisella ja rauhallisella tavalla. Samun opeissa on hyvä kehittää uintitekniikkaa ja vesitaitavuutta.

_DSC7743

Miika Reinikainen

Miika ohjaa voimavalmennusta tiistai-iltaisin Urhea-hallin voimailutilassa. Miika on koulutukseltaan liikuntatieteilijä (LitM). Miikan kiinnostus voimavalmennukseen ja laaja ymmärrys liikuntafysiologiasta näkyvät hänen valmennusotteessaan. Miikalla on vankka tausta Crossfit- ja painonnostomaailmasta. HelTrin harjoituksissa valmennuksen fokus on triathlonistien voimaharjoittelussa.

valkoinen

Kari Silpiö

Kari Silpiö suunnittelee ja ohjaa HelSpin-sisäpyöräilyharjoituksia. Karilla on pitkä kokemus maantiepyöräilystä, ultramatkoista ja pyörämatkailusta. Kari on mm. suorittanut useita ultrapitkiä kuntoajoja Euroopassa ja USA:ssa, pyöräillyt USA:n halki, pyörämatkaillut parissakymmenessä eri valtiossa ja ylittänyt Himalajan maastopyörällä. Lisäksi hän on ollut vetämässä pyöräleirejä Mallorcalla vuodesta 2002 alkaen. Karilla on pyöräilyn 1-tason valmentajatutkinto ja hän on FAF Indoor Cycling Instructor -lisensoitu spinning-ohjaaja.

Iiro Hietamäki

Iiro on lasten ja nuorten triathlonkoulun valmentaja (yleisurheilu & juoksu). Iiro ohjaa lasten ja nuorten triathlonkoulujen perjantain harjoituksia, jotka pidetään syys-lokakuussa ja huhti-kesäkuussa ulkona. Talvikaudella (marras-maaliskussa) lapset ja nuoret harjoittelevat monipuolisesti Liikuntamyllyn sisätiloissa. Koulutukseltaan Iiro on elintarviketieteiden maisteri (ravitsemustiede & urheiluravitsemus), liikuntaneuvoja, yleisurheiluohjaaja- ja valmentaja. Iiron intohimo kohdistuu juoksu- ja yleisurheilutaitojen valmentamiseen ja suorituskyvyn kehittämiseen. Lisäksi Iiro on kiinnostunut urheilijoiden ravitsemuksen ja palautumisen tasapainosta ja kehittämisestä.

Satu Sahla

Satu valmentaa iloisella otteella lasten ja nuorten triathlonkoululaisia uinnissa. Satu on entinen kilpauimari ja hänellä on yli 10 vuoden valmentajakokemus eri tasoisten ja ikäisten uimareiden valmentamisesta. Hän on ohjannut lasten uimakouluja ja valmentanut lasten kilpauintiryhmiä sekä ohjannut aikuisille tekniikkakursseja. Satun vahvuutena on taito opettaa uintitekniikoita. Koulutukseltaan Satu on varhaiskasvatuksen opettaja, joten pedagogiikka ja ohjaamisen muut monipuoliset taidot ovat hänellä hyvin hallussa. Satu on suorittanut uimaopettajan, rantapelastajan, kilpauintivalmentajan (taso 1), liikunnan pedagokiikan perusopinnot sekä Easyswim-ohjaajan koulutukset. Satu on aktiivisesti mukana seuran lasten ja nuorten triathlonkoulun ohjelman kehittämisessä.

Pihkamäki

Eveliina Pihkamäki

Eveliina on HelTrin uusi uintivalmentaja, entinen kilpauimari. Eveliinalla on hyvä ja kannustava ote lasten ohjaamiseen. Uinitekniikoiden opettaminen on hänelle helppoa ja mukavaa. Eveliina ohjaa lasten ja nuorten triathlonkoulun keskiviikon uintiharjoituksia ja osallistuu aktiivisesti lasten ja nuorten triathlonkoulun ohjelman kehittämiseen. Päivätyönään Eveliina opiskelee elintarviketieteitä Helsingin yliopistossa.

Jaa tämä: