ironman triathlonvalmennus

Tavoitteena täysmatka -ryhmä

Onko tavoitteenasi Ironman -kilpailu?

Treeniryhmä on tavoitteellisesti treenaaville triathlonisteille, joiden kisakalenterissa on täyden matkan kisa kaudella 2023. Täpäri -ryhmässä kehityt hyvässä porukassa triathlonin ammattivalmentajan johdolla. Ryhmään pääsee mukaan myös kesken kauden. Tiedustelut: tj(at)heltri.fi

EasyTriathlon2 -ryhmä 

Aloitamme syksyllä -22 toisen EasyTriathlon valmennusryhmän. EasyTriathlon 2-ryhmä aloittaa harjoittelun marraskuussa 2022. Ilmoittautuminen alkaa lokakuun alussa.

EasyTriathlon on tarkoitettu sinulle, aloittelija tai konkari, joka haluat harrastaa triathlonia ”iisisti” eli sopivan maltillisesti arjen aikataulut huomioiden.

Ryhmän monipuolisen harjoittelun pääpaino on peruskestävyyden kasvattamisessa ja kestävyysharjoittelusta nauttimisesta kivassa porukassa. EasyTriathloniin voi liittyä mukaan myös kesken kauden.

Nuorten kilparyhmä

Nuorten kilparyhmä on tarkoitettu 16-20 vuotiaille triathlonia tavoitteellisesti harrastaville nuorille. Nuoret harjoittelevat monipuolisesti yhdessä ryhmän kanssa ja omatoimisesti triathlonin ammattivalmentajan suunnitteleman valmennusohjelman mukaan. Ohjattuja seuran järjestämiä viikkoharjoituksia on neljä: 2x uinti, 1-2x spinning, 1x juoksu/yleisurheilu tms. harjoitus ja 1x fysiikkaharjoitus. Lisäksi kerran kuussa ryhmällä on 2 h pitkisharjoitus valmentajan kanssa. Kesä/heinäkuussa on oma erillinen ohjelma, jolloin harjoitukset pidetään ulkona.

Ryhmään on mahdollista liittyä myös kesken kauden. Lisätietoja: tj(at)heltri.fi

Tule mukaan!

Jaa tämä: