Tavoitteena Täysmatka

Onko tavoitteenasi Ironman -kilpailu?

Tavoitteena Täysmatka -valmennusryhmä on suunnattu tavoitteellisesti treenaaville triathlonisteille, joiden kisakalenterissa on kesäkaudella 2024 täyden matkan kisa. Voit olla ensikertalainen IM-kisassa tai haluat parantaa aikaisempaa suoritustasi. Seuralla on suunnitelmissa järjestää yhteinen kisamatka IM Cascais -kilpailuun Portugaliin.

Täpäri -ryhmässä kehityt hyvässä porukassa triathlonin ammattivalmentajan johdolla. Tarvitset harjoitteluun pitkäjänteistä sitoutumista ja iloa ja intoa treenaamiseen sekä samaan aikaan sopivasti malttia. Tässä ryhmässä vaaditaan kropan ja mielen yhteistyötä. Treenaamme laadukkaasti ja hyvällä fiilikselllä. Ryhmään pääsee mukaan myös kesken kauden.

Tavoitteena Puolimatka

Onko tavoitteenasi ensimmäiseen puolimatkan triathlonkilpailuun osallistuminen? Vai onko tavoitteenasi parantaa puolimatkan aikaasi ja harjoitella nyt ”paremmin” ja suunnitelmallisesti kisaa varten?

Tavoitteena Puolimatka -valmennusryhmä soveltuu tavoitteellisesti treenaaville triathlonisteille, joiden kesän 2024 kisakalenterissa on puolimatkan kilpailu. Suosituskisa/ehdotus seuran puolelta on IM 70.3 Cascaisiin osallistuminen. Seuralla on suunnitelmissa järjestää yhteinen kisamatkan IM Cascais -kilpailuun.

Tavoitteena Puolimatka -ryhmä on HelTrin tarjonnassa uusi. Valmentaja pystyy ryhmän kanssa parempaan ohjelmointiin, kun kaikilla ryhmäläisillä on sama tavoitematka. Tavoitteena Puolimatka -ryhmäläisille kuuluu Endurance-treenioikeus eli oikeus hyödyntää kaikkia seuran ohjattuja treenejä.

Tavoittena Puolimatka ryhmä treenaa hyvällä sykkeellä ja fiiliksellä. Urheilijat oppivat tasapainottamaan treenaamisen ja muun elämän sekä oppivat arvostamaan ja tekemään laadukkaita treenejä. Ryhmään pääsee mukaan myös kesken kauden. Laita viestiä tj@heltri.fi, jos olet kiinnostunut aloittamisesta tässä ryhmässä keväällä 2024.

Tavoitteena Perusmatka

Tämä ryhmä soveltuu hyvin triathlonharrastajille ja/tai muuta kestävyysliikuntaa jo jonkin aikaa harrastaneille (esim. maantiepyöräily, juoksu), ja joilla on jo osaamista eri triathlonlajeista sekä lajiin tarvittavia varusteita. Oma pyörä on tärkeä, jotta päästään yhteisille pyörälenkeille kevään aikana. Tässä ryhmässä osallistujat pääsevät nopeasti säännölliseen harjoittelurytmiin ja laadukkaalla täsmäharjoittelulla pyritään kehittämään ryhmäläisten kuntotasoa kesää kohti sopivan nopeasti. Innostuneet harrastajat voivat osallistua kisoihin heti kesän -24 aikana. Ryhmä aloittaa harjoittelun yhdessä helmikuussa -2024.

Triathlonkoulu 

Avaamme triathlonkouluun 10 lisäpaikkaa tammikuussa 2024!

Triathlonkoulu on tarkoitettu sinulle, joka haluat aloittaa triathlonin harrastamisen kivassa ryhmässä valmentajan opastuksella. Triathlonkouluun voi tulla erilaisilla kuntoilutaustoilla. Triathlonkoululaiset harjoittelevat 3-4 kertaa viikossa ryhmätreeneissä ja omatoimisesti valmentajan laatiman ohjelman mukaan. Ryhmäläiset saavat ammattitaitoisen valmentajan tuen ja käytännön vinkit monipuoliseen triathlonharjoitteluun. Toisten tsemppaaminen ja yhteinen innostus lajiin ovat tärkeä osa triathlonkoulua. Tervetuloa!
(Laita viestiä tj@heltri.fi, jos olet kiinnostunut aloittamisesta tässä ryhmässä keväällä 2024.)

EasyTriathlon -ryhmä 

EasyTriathlon -ryhmään avataan lisäpaikkoja tammikuussa 2024. TERVETULOA!
EasyTriathlon on suosittu triathlonryhmä. Tämä ryhmä soveltuu hyvin aloittelijalle, ja myös konkarille, joka haluaa harrastaa triathlonia ”iisisti” eli sopivan maltillisesti arjen muut aikataulut huomioiden.

Ryhmän monipuolisen harjoittelun pääpaino on peruskestävyyden kasvattamisessa ja kestävyysharjoittelusta nauttimisesta kivassa porukassa. EasyTriathloniin voi liittyä mukaan myös kesken kauden.
(Laita viestiä tj@heltri.fi, jos olet kiinnostunut aloittamisesta tässä ryhmässä keväällä 2024.)

Nuorten kilparyhmä

Nuorten kilparyhmä on tarkoitettu 16-20 vuotiaille triathlonia harrastaville ja kilpailemisesta kiinnostuneille nuorille. Tähän ryhmään pääsevät mukaan myös lajinvaihtajat, joilla on kokemusta tavoitteellisesta harjoittelusta jossain muussa lajissa. Nuoret harjoittelevat monipuolisesti yhdessä ryhmän kanssa ja omatoimisesti triathlonin ammattivalmentajan suunnitteleman valmennusohjelman mukaan. Ohjattuja seuran järjestämiä viikkoharjoituksia voi valita yksilöllisesti ja nuoren ajankäytön ja treenimotivaation mukaan. Treenejä on suunniteltu ohjelmaan ainakin neljä: 2x uinti, 1-2x spinning, 1x juoksu/yleisurheilu tms. harjoitus ja 1x fysiikkaharjoitus. Lisäksi kerran kuussa ryhmällä on 2 h pitkisharjoitus valmentajan kanssa. Kesä/heinäkuussa on oma erillinen ohjelma, jolloin harjoitukset pidetään ulkona. Nuori voi valita käykö uintiharjoituksissa mieluummin Helsingissä vai Espoossa. Treenivalikoimaa on runsaasti!

Ryhmään on mahdollista liittyä myös kesken kauden. Tule mukaan!

Jaa tämä: