ironman triathlonvalmennus

Tavoitteena täysmatka -ryhmä

Onko tavoitteenasi Ironman -kilpailu?

Treeniryhmä on tavoitteellisesti treenaaville triathlonisteille, joiden kisakalenterissa on täyden matkan kisa kaudella 2023. Täpäri -ryhmässä kehityt hyvässä porukassa triathlonin ammattivalmentajan johdolla. Ryhmään pääsee mukaan myös kesken kauden. Tiedustelut: tj(at)heltri.fi

EasyTriathlon -ryhmä 

UUSI RYHMÄ ALOITTAA HARJOITTELUN HELMIKUUSSA 2023. TERVETULOA!
EasyTriathlon on tarkoitettu sinulle, aloittelija tai konkari, joka haluat harrastaa triathlonia ”iisisti” eli sopivan maltillisesti arjen aikataulut huomioiden.
Syyskausi: syyskuu-tammikuu
Kevätkausi: helmikuu-kesäkuu

Ryhmän monipuolisen harjoittelun pääpaino on peruskestävyyden kasvattamisessa ja kestävyysharjoittelusta nauttimisesta kivassa porukassa. EasyTriathloniin voi liittyä mukaan myös kesken kauden.

Nuorten kilparyhmä

Nuorten kilparyhmä on tarkoitettu 16-20 vuotiaille triathlonia tavoitteellisesti harrastaville nuorille. Nuoret harjoittelevat monipuolisesti yhdessä ryhmän kanssa ja omatoimisesti triathlonin ammattivalmentajan suunnitteleman valmennusohjelman mukaan. Ohjattuja seuran järjestämiä viikkoharjoituksia on neljä: 2x uinti, 1-2x spinning, 1x juoksu/yleisurheilu tms. harjoitus ja 1x fysiikkaharjoitus. Lisäksi kerran kuussa ryhmällä on 2 h pitkisharjoitus valmentajan kanssa. Kesä/heinäkuussa on oma erillinen ohjelma, jolloin harjoitukset pidetään ulkona.

Ryhmään on mahdollista liittyä myös kesken kauden. Lisätietoja: tj(at)heltri.fi

Tule mukaan!

Jaa tämä: