Tavoitteena Täysmatka

Onko sinunkin ”Bucket List”:illä Ironman -kilpailu? Yes!

Tavoitteena Täysmatka -valmennusryhmä on suunnattu tavoitteellisesti treenaaville triathlonisteille, joiden kisakalenterissa on kesäkaudella 2025 täydenmatkan kilpailu: 3800 m uintia – 180 km pyöräilyä – 42,2 km juoksua. Ei muuta kuin: Train-Eat-Sleep-Repeat!

Voit olla ensikertalainen IM-kisassa tai haluat parantaa aikaisempaa suoritustasi. Tässä ryhmässä saat itsellesi aivan mahtavan vertaisporukan ja ammattitaitoisen valmentajan ohjaamaan sinua ja ryhmää harjoittelun suunnitelmallisuudessa ja lopulta onnistumaan tulevassa kilpailussa. Ryhmä suunnittelee myös yhteistä kisamatkakohdetta (esim. IM Kööpenhamina tms.).

Täpäri -ryhmässä pääset kehittymään urheilijana ja opit treenaamaan järkevästi. Tarvitset harjoitteluun pitkäjänteistä sitoutumista ja iloa ja intoa treenaamiseen sekä samaan aikaan sopivasti malttia. Matkan varrella saat hyviä vinkkejä myös ravitsemukseen ja kisoihin valmistautumiseen. Tässä ryhmässä vaaditaan jatkuvasti kropan ja mielen yhteistyötä.  Seuran yhteistreeneissä pääset treenaamaan laadukkaasti ja hyvällä fiilikselllä. Treenivalikomaa on runsaasti.

Ryhmään pääsee mukaan myös kesken kauden, jos ryhmässä on tilaa.

Tavoitteena Puolimatka

Onko tavoitteenasi ensimmäiseen puolimatkan triathlonkilpailuun osallistuminen? Vai onko tavoitteenasi parantaa puolimatkan aikaa ja harjoitella nyt entistä ”paremmin” tulevaa kisaa varten? Jos vastaat kyllä jompaan kumpaan, niin tulepa mukaan tähän ryhmään! Onnistutaan tavoitteissa yhdessä!

Tavoitteena Puolimatka -valmennusryhmä soveltuu tavoitteellisesti treenaaville triathlonisteille, joiden kesän 2025 kisakalenterissa on puolimatkan kilpailu. Lisäksi pääset kauden aikana treenaamaan kisaamista seuran omissa HelTri Cup -kisoissa. Tavoittena Puolimatka ryhmä treenaa hyvällä sykkeellä ja fiiliksellä. Urheilijat oppivat tasapainottamaan oman treenaamisen ja muun elämän (työ, perhe jne.). Ryhmässä opitaan tekemään laadukkaita treenejä. Treeniohjelmaan kuuluu säännöllisesti laadukas lepopäivä.

Tavoitteena Puolimatka -ryhmä saavutti suuren suosion kaudella 2023-24. Tässä ryhmässä on hyvä harjoitella vaikka useamman vuoden. Valmentaja suunnittelee ryhmälle yhteiset viikko-ohjelmat. Treeniohjelma tulee olemaan sopivan haastava ja monipuolinen. Lisäksi ryhmällä on ryhmän omia pitkisharjoituksia säännöllisesti, joissa on kiva vaihtaa kuulumisia ja saada tsemppiä kavereilta. Koska ryhmän jäsenillä on yhteinen tavoite, se innostaa treenaamaan yhdessä ja on omiaan edistämään osallistujia kehittymään seuraavalle tasolle.

Tavoitteena Puolimatka -ryhmäläisille kuuluu Endurance-treenioikeus eli osallistujilla on oikeus hyödyntää kaikkia seuran ohjattuja treenejä.

Ryhmään voi liittyä mukaan myös kesken kauden, jos ryhmässä on tilaa. Kannattaa kysyä paikkatilannetta ryhmän valmentajalta.

Nuorten kilparyhmä

Nuorten kilparyhmä on tarkoitettu n. 16-20 vuotiaille triathlonia harrastaville ja kilpailemisesta kiinnostuneille nuorille. Tähän ryhmään pääsevät mukaan myös lajinvaihtajat, joilla on kokemusta tavoitteellisesta harjoittelusta jossain toisessa lajissa (esim. kilpauinti, yleisurheilu, pyöräily, palloilulajit). Nuoret harjoittelevat monipuolisesti yhdessä ryhmän kanssa ja omatoimisesti triathlonin ammattivalmentajan suunnitteleman valmennusohjelman mukaan. Nuorilla on käytettävissään Endurance-treenioikeus, eli vapaa valinta kaikkiin seuran treeneihin. Kilparyhmän viikoittain toistuva yhteistreeni pidetään Urhean voimailutilassa sunnuntaisin.

Ryhmällä on yhteisiä 2 h kestoisia pitkisharjoituksia sopimuksen mukaan n. kerran kuukaudessa. Kesä/heinäkuussa nuorilla on oma treeniohjelma, jolloin kaikki harjoitukset pidetään ulkona. Kauden aikana nuori voi valita käykö uinti- ja juoksuharjoituksissa mieluummin Helsingissä vai Espoossa. Treenivalikoimaa on runsaasti! Nuoret käyvät yhteisillä kisamatkoilla ja voivat osallistua seuran leireille.

Ryhmään on mahdollista liittyä myös kesken kauden. Tule mukaan!

Triathlonkoulu 

Uusi Triathlonkoulu -ryhmä alkaa syyskuun alussa. Tule mukaan kivaan porukkaan!
Triathlonkoulu on tarkoitettu sinulle, joka haluat aloittaa triathlonin harrastamisen kivassa ryhmässä valmentajan opastuksella. Triathlonkouluun voi tulla erilaisilla kuntoilutaustoilla. Triathlonkoululaiset harjoittelevat 3-4 kertaa viikossa ryhmätreeneissä ja omatoimisesti valmentajan laatiman ohjelman mukaan. Ryhmäläiset saavat ammattitaitoisen valmentajan tuen ja käytännön vinkit monipuoliseen triathlonharjoitteluun. Toisten tsemppaaminen ja yhteinen innostus lajiin ovat tärkeä osa triathlonkoulua.

EasyTriathlon -ryhmä
Uusi ryhmä aloittaa syykuun alussa! Ilmoittautuminen syksyn ryhmään alkaa elokuussa! Tervetuloa!
EasyTriathlon on erittäin suosittu triathlonryhmä. Tämä ryhmä soveltuu hyvin aloittelijalle tai harrastajalle, joka haluaa harrastaa triathlonia ”iisisti” eli sopivan maltillisesti arjen muut aikataulut huomioiden.

Ryhmän monipuolisen harjoittelun pääpaino on peruskestävyyden kasvattamisessa ja kestävyysharjoittelusta nauttimisesta kivassa porukassa. EasyTriathloniin voi liittyä mukaan myös kesken kauden, jos ryhmässä on tilaa.

Jaa tämä: