You are here:

Helsinki Triathlon ry:n hallituksen jäsenet vuodelle 2022 valittiin seuran sääntömääräisessä syyskokouksessa 29.11.2021.

Mika Taberman

Mika Taberman
puheenjohtaja
mika.taberman(at)heltri.fi

Aloitin triathlonharrastuksen kymmenisen vuotta sitten vanhojen kilpauintikaverien houkuttelemana. Lähipiiri katsoi harjoitteluani ja hankki lahjaksi Heltrin jäsenyyden ettei vaan sattuis mitään. Laji vei mukanaan. Varsin pian minua pyydettiin mukaan myös Heltrin hallitukseen ja sillä tiellä ollaan. Triathlonuraan mahtuu yksi täysmatka, reilu kymmenen puolimatkaa, paljon muita tapahtumia ja lukematon määrä toimitsijahommia Heltri -cupissa. Ammatiltani olen asianajaja liikejuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa. Harrastusten ja töiden lisäksi arki täyttyy pitkälti nuorisokatraan harrastuskuskauksista. Heltrissä tehtäväni on katsoa, että hommat pyörii ja uutta syntyy tasaisesti. Kun katsoo eteenpäin, toivoisin että meillä olisi tarjota selkeämpi huippu-urheilun polku. AG -toimintaan on tärkeä saada koronan jälkeen lisää yhteisöllisyyttä mm. leirien ja yhteistreenien avulla.

Juha Hietamäki

Juha Hietamäki
varapuheenjohtaja, tulospalvelu
juha.hietamaki(at)heltri.fi

Harrastin juoksua monta vuotta kunnes työkaverini innosti triathlonin pariin vuonna 2012 ja ensimmäiseksi tavoitteeksi asetettiin Joroisten puolimatka. Tavoite kannusti ensimmäisen maantiepyörän hankintaan, mistä lähti liikkeelle tämä monivuotinen harrastus. HelTriin liityin 2015 ja vuosien varrelle on kertynyt kolme täysmatkaa ja lukuisia lyhyempiä sekä valtava määrä hienoja muistoja. HelTrissä olen erityisesti pitänyt iloisista ja innostavista seurakavereista sekä seuran tarjoamasta laajasta treenitarjonnasta. Päivätyöni on IT-alalla myynnin tehtävissä ja asun perheen kanssa Helsingin Paloheinässä – hyvien urheilumahdollisuuksien äärellä 🙂 Halusin HelTrin hallitukseen päästäkseni vaikuttamaan seuramme tekemiseen. Hallituksessa ollessani haluan edesauttaa sitä, että seuramme toiminta kehittyy ja tuottaa seuralaisten toivomia palveluita.

Raul Mero

Raul Mero
sihteeri, talous
raul.mero(at)heltri.fi

Aloitin seurassa 10 v sitten ja olen edelleen yhtä innoissani. Kisani ovat pidentyneet pikamatkasta täpäriin, mutta keskityn puolimatkoihin. Työskentelen IT-alalla ja olen aiemmin ollut useamman yhdistyksen hallitustyössä mukana. Uskon että seuratoiminnan kuuluu olla kannustavaa, motivoivaa ja yhteisöllistä. Haluan olla mukana kehittämässä seurasta jäseniään aina vain paremmin palvelevan iloisen yhteisön. Tehdään yhdessä Suomen parhaasta triathlonseurasta maailman paras!

Eveliina Puustjärvi

Eveliina Puustjärvi
some- ja viestintä
eveliina.puustjarvi(at)heltri.fi

Triathlonharrastuksen aloitin vuonna 2017, jolloin myös liityin HelTrin jäseneksi. HelTrin triathlonkoulujen sekä Tavoitteena täysmatka -ryhmien ansiosta kuoriutui satunnaisesta salitreenaajasta iron(wo)man. HelTrin hallituksessa olen ollut mukana vuodesta 2020. Tavoitteeni hallituksessa on olla mukana tekemässä HelTrin palveluista entistä paremmin jäseniään palvelevia, sekä viestintä- & somevastaavana auttaa seuraa kehittämään ja suunnittelemaan digitaalista viestintää. Siviilissä olen ammatiltani lakimies, ja koen triathlonin eri osa-alueiden treenaamisen sekä sosiaalisen seuratoiminnan tuovan hyvää vastapainoa arkeeni.

Olli Salo

Olli Salo
järjestelmät
olli.salo(at)heltri.fi

Olen liikkujana enemmänkin kestävyysurheilija kuin pelkästään triathlonisti, vaikkakin takana on tässä vaiheessa viisi täydenmatkan tapahtumaa ja lisää on tulossa. Treenaaminen ja tekeminen Helsinki Triathlonissa antaa minulle energiaa, mahtavia kontakteja sekä sopivaa vastapainoa kiireiseen työarkeen. Työskentelen rakennusalalla toimivassa insinööritoimistossa ja asun Tuusulassa, lähellä järveä ja mahtavia maastoliikkumismahdollisuuksia. Helsinki Triathlonin hallituksessa haluan olla mahdollistamassa rakkaan seuramme toimintaa ja tapahtumia kaikille seuran jäsenille. Tavoitteenani on luoda edellytyksiä mielekkäälle ja laadukkaalle toiminnalle nyt sekä tulevaisuudessa.

_DSC8261

Kaisa Ilola
some- ja viestintä
kaisa.ilola(at)heltri.fi

Päivi

Päivi Kainulainen
webbisivut- ja viestintä
paivi.kainulainen(at)heltri.fi

Tulin Helsinki Triathlonin triathlonkouluun 2018 syksyllä saadakseni apua ja tukea samana vuonna alkaneeseen triathlonharrastukseeni. Nyt takana on yksi täysmatka, muutamia puolikkaita sekä lyhyempiä matkoja ja mukaan on tullut kaikkea muuta kestävyysliikuntatouhotusta. Parasta seurassamme on monipuolinen tarjonta sekä energia ja ilo, jonka saan yhteistreeneistä muiden triathloniin hurahtaneiden seurakavereiden kanssa. Helsinki Triathlonin hallituksessa olen ollut vuodesta 2020. Ensimmäisen kauden tavoitteena oli viestinnän ja erityisesti webbisivujen kehittäminen. Nykyisellä kaudella haluan panostaa mm. leirien ja leiritarjonnan kehittämiseen sekä olla järjestämässä meidän hienoa HelTri Cupia 🙂

 

Yli 30 treeniä viikossa kuukausimaksulla 
 

 

 

Monipuolista ryhmävalmennusta
 

 

 

Aloita triathlon parhaassa seurassa
 

 

Jaa tämä: