You are here:

Helsinki Triathlon ry:n hallituksen jäsenet vuodelle 2024 valittiin seuran sääntömääräisessä syyskokouksessa marraskuussa 2023.

Mika Taberman

Mika Taberman
puheenjohtaja
mika.taberman(at)heltri.fi

Aloitin triathlonharrastuksen kymmenisen vuotta sitten vanhojen kilpauintikaverien houkuttelemana. Lähipiiri katsoi harjoitteluani ja hankki lahjaksi Heltrin jäsenyyden ettei vaan sattuis mitään. Laji vei mukanaan. Varsin pian minua pyydettiin mukaan myös Heltrin hallitukseen ja sillä tiellä ollaan. Triathlonuraan mahtuu yksi täysmatka, reilu kymmenen puolimatkaa, paljon muita tapahtumia ja lukematon määrä toimitsijahommia Heltri -cupissa. Ammatiltani olen asianajaja liikejuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa. Harrastusten ja töiden lisäksi arki täyttyy pitkälti nuorisokatraan harrastuskuskauksista. Heltrissä tehtäväni on katsoa, että hommat pyörii ja uutta syntyy tasaisesti. Kun katsoo eteenpäin, toivoisin että meillä olisi tarjota selkeämpi huippu-urheilun polku. AG -toimintaan on tärkeä saada koronan jälkeen lisää yhteisöllisyyttä mm. leirien ja yhteistreenien avulla.

Juha Hietamäki

Juha Hietamäki
varapuheenjohtaja, tulospalvelu
juha.hietamaki(at)heltri.fi

Harrastin juoksua monta vuotta kunnes työkaverini innosti triathlonin pariin vuonna 2012 ja ensimmäiseksi tavoitteeksi asetettiin Joroisten puolimatka. Tavoite kannusti ensimmäisen maantiepyörän hankintaan, mistä lähti liikkeelle tämä monivuotinen harrastus. HelTriin liityin 2015 ja vuosien varrelle on kertynyt kolme täysmatkaa ja lukuisia lyhyempiä sekä valtava määrä hienoja muistoja. HelTrissä olen erityisesti pitänyt iloisista ja innostavista seurakavereista sekä seuran tarjoamasta laajasta treenitarjonnasta. Päivätyöni on IT-alalla myynnin tehtävissä ja asun perheen kanssa Helsingin Paloheinässä – hyvien urheilumahdollisuuksien äärellä 🙂 Halusin HelTrin hallitukseen päästäkseni vaikuttamaan seuramme tekemiseen. Hallituksessa ollessani haluan edesauttaa sitä, että seuramme toiminta kehittyy ja tuottaa seuralaisten toivomia palveluita.

Raul Mero

Raul Mero
sihteeri, talous
raul.mero(at)heltri.fi

Aloitin seurassa 10 v sitten ja olen edelleen yhtä innoissani. Kisani ovat pidentyneet pikamatkasta täpäriin, mutta keskityn puolimatkoihin. Työskentelen IT-alalla ja olen aiemmin ollut useamman yhdistyksen hallitustyössä mukana. Uskon että seuratoiminnan kuuluu olla kannustavaa, motivoivaa ja yhteisöllistä. Haluan olla mukana kehittämässä seurasta jäseniään aina vain paremmin palvelevan iloisen yhteisön. Tehdään yhdessä Suomen parhaasta triathlonseurasta maailman paras!

_DSC8261

Kaisa Ilola
some- ja viestintä
kaisa.ilola(at)heltri.fi

Aloitin HelTrin triathlon koulun alaluokalla 2018. Takana oli Joroisten sprintti, jota varten olin opetellut jonkinlaisen vapaauinnin tekniikan, juossut puolimaratoneja ja harjoitellut ajamaan lukkopolkimilla. Laji koukutti yhdestä kisasta lähtien, mutta kaipasin harjoitteluseuraa ja treenejä valmentajan johdolla. Ja niitähän seuramme tarjoaa. On mistä valita ja mukavaa, samanhenkistä porukkaa löytyy aina.  Nyt takana on perusmatkoja ja ensimmäinen puolimatka. Edessä toivon mukaan lisää kisoja.

Hallituksen jäsenenä haluan antaa panostani seuramme jatkuvalle kehittymiselle ja rakentaa seurastamme hyväntuulinen yhteisö, joka tarjoaa loistavat harjoittelupuitteet eri-ikäisille ja erilaisilla tavoitteilla harjoitteleville.

Työskentelen partnerina liikkeenjohdon konsultoinnin ja yritysvalmennuksen yrityksessä. Niin omalta tasoltani lähtevä tavoitteellinen triathlon harjoittelu kuin seuran hallitustyökin istuvat hyvin siviilityöni maailmaan tarjoten sille myös sopivan vastapainon.

Olli Salo

Olli Salo
järjestelmät
olli.salo(at)heltri.fi

Olen liikkujana enemmänkin kestävyysurheilija kuin pelkästään triathlonisti, vaikkakin takana on tässä vaiheessa viisi täydenmatkan tapahtumaa ja lisää on tulossa. Treenaaminen ja tekeminen Helsinki Triathlonissa antaa minulle energiaa, mahtavia kontakteja sekä sopivaa vastapainoa kiireiseen työarkeen. Työskentelen rakennusalalla toimivassa insinööritoimistossa ja asun Tuusulassa, lähellä järveä ja mahtavia maastoliikkumismahdollisuuksia. Helsinki Triathlonin hallituksessa haluan olla mahdollistamassa rakkaan seuramme toimintaa ja tapahtumia kaikille seuran jäsenille. Tavoitteenani on luoda edellytyksiä mielekkäälle ja laadukkaalle toiminnalle nyt sekä tulevaisuudessa.

_DSC1562

Kirsi Päiväniemi
someviestintä
kirsi.paivaniemi(at)heltri.fi

esittelyteksti on tulossa

_DSC1608

Tuuli Dunder
webbisivut- ja viestintä
tuuli.dunder(at)heltri.fi

Aloitin triathlonin syksyllä 2020 HelTrin riveissä, ja laji vei heti mennessään. Kisakokemusta ei vielä ole perusmatkaa pidemmiltä matkoilta, joskin tavoitteena on edetä hitaasti mutta varmasti kohti pidempiä matkoja HelTri valmennusryhmien siivittämänä. Aloitin HelTrin hallituksessa vuoden 2024 alussa, sillä haluan tuoda panokseni näin tärkeän toiminnan mahdollistamiseksi.  Toivon, että HelTrin iloinen ja energinen toiminta tuo jatkossakin yhtä loistavia ja monipuolisia mahdollisuuksia seuran jäsenille!

 

Lähes 40 treeniä viikossa kuukausimaksulla 
 

 

 

Monipuolista ryhmävalmennusta
 

 

 

Aloita triathlon parhaassa seurassa
 

 

Jaa tämä: