You are here:

Helsinki Triathlon ry:n osallistumisehdot seuran ohjattuun toimintaan

Ilmoittautumalla seuran toimintaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Helsinki Triathlonin osallistumisehtoja (jäsenyys- ja laskutusehdot), jotka ovat kirjoitettu tähän dokumenttiin.

Helsinki Triathlon varaa oikeuden mahdollisiin muutoksiin tarvittaessa hinnoittelussa, harjoituspaikoissa ja -ajoissa myös kesken kauden.

Jäsenmaksu
Seuran toimintaan osallistuminen edellyttää voimassa olevan jäsenmaksun maksamista. Myös sarjakortilla harjoituksiin osallistuminen edellyttää voimassaolevaa seurajäsenyyttä. Seura järjestää säännöllistä harjoitustoimintaa vain seuran jäsenille.

Seura järjestää kesäisin tapahtumia (esim. avovesiuinti- tai triathlonin kesäkursseja), joihin osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä. Tästä on erillinen maininta ko. tapahtuman kohdalla.

Helsinki Triathlonin vuoden 2024 jäsenmaksu on 55 € (yli 21 v.) ja 10 € (<21 v., vuonna 2004 ja sen jälkeen syntyneet)

Helsinki Triathlon ry on Suomen Triathlonliiton jäsenseura.
Triathlonin kilpailu- tai harrastuslisenssi hankitaan Suomen Triathlonliiton kautta suomisport -sivustolta

Treeniryhmän valinta

OPAS TREENIRYHMÄN VALINTAAN, 2023-24
Uinnin tasoryhmät – Helsinki Triathlon

Ilmoittautuminen harjoituksiin – osallistumisen peruuttaminen
Jokainen osallistuja ilmoittautuu harjoituksiin etukäteen MyClubissa. Valmentaja tarkistaa osallistujien läsnäolon harjoituksen alkaessa. Muista peruuttaa ilmoittautuminen, jos et osallistu harjoitukseen. Peruutus tapahtuu poistamalla omat tiedot ko. harjoituksesta.

Osallistumistavat

Sarjakortti
Seuran ohjattuihin harjoituksiin voi ilmoittautua sarjakortilla. Käytössä on 10 kerran kortti ja 30 kerran kortti. Sarjakortti on sähköinen ja henkilökohtainen. Sarjakortti ostetaan MyClubin kautta.  Sarjakortin omistaja ilmoittautuu harjoituksiin aina etukäteen. Valmentaja kuittaa yhden harjoituskerran käytetyksi harjoitusvuoron alkaessa. Sarjakortilla osallistumismahdollisuus näkyy ilmoittautumisen yhteydessä. Sarjakortilla ei pääse Leppävaaran aamu-uintiin tiistaisin. Sarjakortti on voimassa ostopäivästä yhden vuoden (365 päivää). Sarjakortin aktivoimisessa voi olla pieni viive.

Endurance-treenipaketti
Endurance-treenipaketti oikeuttaa osallistumisen kaikkiin seuran ohjattuihin harjoituksiin. Endurance-treenipaketin voi irtisanoa 1 kk irtisanomisajalla s-postilla tj(at)heltri.fi. Endurance-treenipaketti loppuu kevätkaudella automaattisesti, kun seuran ohjatut viikkoharjoitukset loppuvat toukokuun lopussa. (Vakiovuorot päättyvät eri halleissa eri päivinä. Vuorot näkyvät myClubista.)

Kuukausilaskutteiset ryhmät
Katso kunkin ryhmän lasktustiedot ko. ryhmän tiedoista.

Triathlonkoulun, Nuorten kilparyhmän, Tavoitteena Puolimatka, Tavoitteena Täysmatka- ja EasyTriathlon –ryhmien sekä fysiikkaextran ja uintiextran laskutus tapahtuu kuukausittain.

Osallistuja saa ensimmäinen laskun ilmoittautumisen yhteydessä. Lasku koskee ensimmäistä harjoituskuukautta. Seuraava lasku lähetetään n. kuukauden 20. pv ja se erääntyy maksettavaksi uuden laskutettavan kuukauden alussa. Esimerkiksi lokakuun kk-lasku lähetetään osallistujille syyskuun n. 20. päivä ja se erääntyy maksettavaksi 14 päivän kuluttua lokakuun alussa. Marraskuun lasku lähetetään n. 20 pv lokakuuta jne.

Kauden pituus
Triathlonkoulun kausi alkaa syyskuussa ja päättyy kesäkuussa. Ilmoittautumalla triathlonkouluun osallistuja sitoutuu ryhmän valmennusohjelmaan syys-kesäkuun ajalle.

Tavoitteena Puolimatka ja Tavoitteena Täysmatka -valmennusryhmien laskutettavia kuukausia ovat syyskuu-elokuu. Ryhmien osallistujilla on käytössään Endurance-treenipaketti, eli oikeus osallistua rajattomasti seuran harjoituksiin syys-toukokuussa. Kesä-elokuussa ryhmällä on erillinen kesäharjoitusohjelma. Hintatiedot lukevat ryhmien tiedoissa. Valmennusryhmään osallistuminen loppuu automaattisesti ryhmän kauden loppuessa.

EasyTriathlon harjoittelee ajalla syys-kesäkuu. Laskutus kuukausittain.

Kunkin ryhmän harjoitukset on kuvattu tapahtuman tiedoissa MyClubissa.

Kausimaksut
Ilmoittautumalla kausimaksulliseen tapahtumaan/ryhmään osallistuja saa oikeuden osallistua ko. harjoituksiin. Kausimaksu oikeuttaa vain kyseiseen harjoitustapahtumaan/-tapahtumiin osallistumisen yhden kauden aikana (syys- tai kevätkausi). Poissaoloja ei voi korvata toisessa ryhmässä. Kausimaksu on käytössä lasten ja nuorten triathlonkoulu -ryhmissä ja etäspinning-harjoittelussa.

Poissaolot harjoituksista
Seura ei voi huomioida osallistujien ns. tavallisia poissaoloja, kuten työmatkojen/lomamatkojen tai sairastumisen, loukkaantumisen, urheiluvammojen vuoksi tapahtuneita poissaoloja. Pitkistä poissaoloista (n. 6 viikkoa tai enemmän, arvioidaan yksilöllisesti) tulee ilmoittaa viipymättä valmentajalle ja tj:lle.

Keskeyttäminen ryhmässä
Oletuksena on, että osallistuja on ilmoittautuessaan ymmärtänyt ryhmään liittyvät MyClubissa lukevat tiedot. Ryhmiin sitoudutaan koko kaudeksi. Osallistumisen keskeyttämisestä ryhmässä on neuvoteltava seuran tj:n kanssa: tj(at)heltri.fi

Maksumuistutukset ja perintätoimet
Helsinki Triathlonin laskut ovat perintäkelpoisia. Maksumuistutukset ja mahdolliset perintätoimet hoidetaan Visma Amili Oy:n toimesta. Maksumuistutus- ja perintäkulut veloitetaan osallistujalta Visman toimesta. Laskun vastaanottajan tulee tehdä mahdollinen huomautus laskusta 8 pv kuluessa s-postilla seuran toiminnanjohtajalle: tj(at)heltri.fi

Maksujen palautusehdot
Seura palauttaa maksetun maksun silloin, jos leiri, kurssi, ryhmä tms. ei toteudu suunnitellulla tavalla.
Seura ei palauta jo maksettuja maksuja, jos seuran toimintaa joudutaan peruuttamaan seurasta riippumattomista syistä, kuten hallin kiinniolo, juhlapyhät, pandemia tms.

Varausmaksut leireille ja matkoille
Varausmaksut ovat sitovia. Leirien tai matkojen varausmaksuja/ennakkomaksuja ei palauteta osallistujille, jos osallistuja peruuttaa osallistumisen varausmaksun erääntymisen jälkeen.
Seura ei ole virallinen matkanjärjestäjätaho.
Leirien peruutusehdot lukevat leirin tiedoissa.

Vakuutusturva
Jokainen seuralainen osallistuu seuran toimintaan, tapahtumiin ja harjoituksiin omalla vastuullaan ja huolehtii omasta vakuutusturvastaan.

Maksaminen liikuntaduilla
Seuran palveluja voi maksaa sähköisillä liikuntaeduilla: Smartum, Edenred, ePassi. Kirjoita maksun viestikenttään oma nimesi ja maksun aihe esim. Taina Triathlonisti, Endurance kk-maksu. Lähetä kuittikopio maksusta: tj(at)heltri.fi. Maksu kuitataan MyClub -järjestelmästä käsityönä.

 

Lähes 40 treeniä viikossa kuukausimaksulla 
 

 

 

Monipuolista ryhmävalmennusta
 

 

 

Aloita triathlon parhaassa seurassa
 

 

Jaa tämä: