You are here:

Helsinki Triathlon ry:n osallistumisehdot seuran ohjattuun toimintaan

Ilmoittautumalla seuran toimintaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Helsinki Triathlonin osallistumisehtoja (jäsenyys- ja laskutusehdot), jotka ovat kirjoitettu tähän dokumenttiin.

Jäsenmaksu

Seuran toimintaan osallistuminen edellyttää voimassa olevan jäsenmaksun maksamista. Myös sarjakortilla harjoituksiin osallistuminen edellyttää voimassaolevaa seurajäsenyyttä. Seura järjestää säännöllistä harjoitustoimintaa vain seuran jäsenille.

Seura järjestää kesäisin tapahtumia (esim. avovesiuinti- tai triathlonin kesäkursseja), joihin osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä. Tästä on erillinen maininta ko. tapahtuman kohdalla.

Helsinki Triathlonin vuoden 2021 jäsenmaksu on 60 € (yli 21 v.) ja 10 € (<21 v., vuonna 2001 ja sen jälkeen syntyneet)

Helsinki Triathlon ry on Suomen Triathlonliiton jäsenseura. Suomen Triathlonliiton 2021 vuosijäsenyys on 20 € / aikuiset ja 10 € / lapset (vuonna 2004 tai sen jälkeen syntyneet). Jokainen seuran jäsen on velvollinen hankkimaan liittojäsenyyden itselleen. Osoite: www.suomisport.fi. Seura hankkii vuosittain liittojäsenyyden jäsenilleen, jotka ovat maksaneet jäsenmaksun ja liittojäsenyyden seuralle 31.5. mennessä. 1.6. lähtien jäsen hankkii liittojäsenyyden itse tai sopii asiasta tj:n kanssa.

Treeniryhmän valinta

TREENIRYHMÄN VALINTA

Uinnin tasoryhmien kuvaukset

Ilmoittautuminen harjoituksiin

Jokainen osallistuja ilmoittautuu harjoituksiin etukäteen MyClubissa. Valmentaja tarkistaa osallistujien läsnäolon harjoituksen alkaessa.

Osallistumistavat

Kausimaksut

ilmoittautumalla kausimaksulliseen tapahtumaan osallistuja saa oikeuden osallistua ko. harjoitukseen viikoittain. Kausimaksu oikeuttaa vain kyseiseen harjoitustapahtumaan osallistumisen yhden kauden aikana (syys- tai kevätkausi). Poissaoloja ei voi korvata toisessa ryhmässä.

Sarjakortti

Seuran ohjattuihin harjoituksiin voi ilmoittautua sarjakortilla (10-kortti). Sarjakortti on sähköinen ja henkilökohtainen. Sarjakortti ostetaan MyClubin kautta ilmoittautumalla tapahtumaan: https://heltri.myclub.fi/flow/events/3301597. Sarjakortin omistaja ilmoittautuu harjoituksiin etukäteen. Valmentaja kuittaa yhden harjoituskerran käytetyksi harjoitusvuoron alkaessa. Sarjakortti käy maksuvälineenä seuran kaikkiin muihin harjoituksiin paitsi triathlonkoululaisten uintiharjoituksiin Malmilla ja Leppävaaran aamu-uintiin tiistaisin. Sarjakortti on voimassa ostopäivästä yhden vuoden.

Endurance-treenipaketti

Endurance-treenipaketti oikeuttaa osallistumisen kaikkiin seuran ohjattuihin harjoituksiin. Endurance-treenipaketilla ei voi osallistua triathlonkoululaisille varattuihin vuoroihin (uinti Malmilla). Endurance-treenipaketin voi irtisanoa 1 kk irtisanomisajalla s-postilla tj@heltri.fi. Endurance-treenipaketti jatkuu vuodenvaihteen yli, ellei osallistuja peruuta osallistumistaan. Endurance-treenipaketti loppuu kevätkaudella automaattisesti, kun seuran ohjatut viikkoharjoitukset loppuvat 31.5.

Nuorten Endurance treenipaketti oikeuttaa osallistumisen kolmeen viikkotreeniin (ks. Treenit tapahtuman tiedoista) + perjantain kuntopiiriin. Viikkotreenejä voi vaihtaa eri viikkoina. Kuukausilaskutus. Nuorten Endurance-treenipaketti jatkuu vuodenvaihteen yli, ellei osallistuja peruuta osallistumistaan. Endurance-treenipaketti loppuu kevätkaudella automaattisesti, kun seuran ohjatut viikkoharjoitukset loppuvat 31.5. Treenipaketin voi irtisanoa 1 kk irtisanomisajalla s-postilla tj@heltri.fi.

Kuukausilaskutteiset ryhmät

Triathlonkoulujen, Tavoitteena täysmatka- ja EasyTriathlon –ryhmien, fysiikkaextran laskutus tapahtuu kuukausittain. Ilmoittautumisen yhteydessä osallistuja saa ensimmäinen laskun, joka koskee ensimmäistä harjoituskuukautta. Seuraava lasku tulee MyClub-järjestelmän kautta. Lasku lähetetään n. kuukauden 20. pv ja se erääntyy maksettavaksi laskutettavan kuukauden alussa. Esimerkiksi lokakuun kk-lasku lähetetään osallistujille syyskuun n. 20. päivä ja se erääntyy maksettavaksi 14 päivän kuluttua lokakuun alussa. Marraskuun lasku lähetetään n. 20 pv lokakuuta jne.

Triathlonkoulujen laskutettavia kuukausia on syksyllä neljä (4). Keväällä triathlonkoulun kausi kestää kuusi (6) kuukautta. Ilmoittautumalla triathlonkouluun osallistuja sitoutuu ko. ryhmän valmennusohjelmaan koko kaudeksi: syyskausi tai kevätkausi. Syyskausi: syyskuu-joulukuu
Kevätkausi: tammikuu-kesäkuu

Tavoitteena Täysmatka -valmennusryhmien laskutettavia kuukausia ovat syyskuu-heinäkuu. Syys-toukokuussa valmennusryhmien ohjelmaan kuuluu Endurance-treenipaketti, eli oikeus osallistua seuran harjoitukset. Kesä-heinäkuussa ryhmällä on erillinen kesäharjoitusohjelma ja kk-laskun suuruus on silloin 119 € / kk. Valmennusryhmään osallistuminen loppuu automaattisesti, kun ryhmän harjoituskausi loppuu.

EasyTriathlon harjoittelee ajalla syys-toukokuu. Laskutus kuukausittain. Ryhmän harjoitukset on kuvattu tapahtuman tiedoissa MyClubissa.

Keskeyttäminen ryhmässä

Osallistumisen keskeyttämisestä kesken kauden on aina sovittava tj:n kanssa tj@heltri.fi

Maksumuistutukset ja perintätoimet

Kaikki Helsinki Triathlonin laskut ovat perintäkelpoisia. Maksumuistutukset ja mahdolliset perintätoimet hoidetaan Visma Financial Solutions Oy:n toimesta. Maksumuistutus- ja perintäkulut veloitetaan osallistujalta. Laskun vastaanottajan tulee tarkistaa lasku ja huomauttaa 8 pv kuluessa virheestä laskun sisällössä. Huomautukset tulee tehdä s-postilla seuran toiminnanjohtajalle tj@heltri.fi.

Maksujen palautus erityisissä tilanteissa

Seura ei palauta jo maksettuja maksuja, jos seuran toimintaa joudutaan peruuttamaan seurasta riippumattomista syistä, kuten hallin kiinniolo, juhlapyhät, pandemia tms. Jos kurssi tai ryhmä ei käynnisty liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi, niin seura palauttaa maksun maksaneille.

Varausmaksut leireille ja matkoille

Varausmaksut ovat sitovia. Leirien tms. varausmaksuja ei palauteta osallistujille, jos leiri tms. peruuntuu seurasta riippumattomasta syystä. Seura ei ole virallinen matkanjärjestäjätaho.

Vakuutusturva

Jokainen seuralainen osallistuu seuran toimintaan, tapahtumiin ja harjoituksiin omalla vastuullaan ja huolehtii omasta vakuutusturvastaan.

Maksaminen

Seuran palveluja voi maksaa sähköisillä liikuntaeduilla: Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak. Kirjoita viitetietokenttään oma nimesi ja maksun aihe esim. Taina Triathlonisti, Endurance kk-maksu.

 

 

 

Yli 25 treeniä viikossa kuukausimaksulla 
 
 

 

Monipuolista ryhmävalmennusta

 

 

Aloita triathlon parhaassa seurassa

 

Jaa tämä: