You are here:

Helsinki Triathlon ry:n osallistumisehdot seuran ohjattuun toimintaan

Ilmoittautumalla seuran toimintaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Helsinki Triathlonin osallistumisehtoja (jäsenyys- ja laskutusehdot), jotka ovat kirjoitettu tähän dokumenttiin.

Jäsenmaksu

Seuran toimintaan osallistuminen edellyttää voimassa olevan jäsenmaksun maksamista. Myös sarjakortilla harjoituksiin osallistuminen edellyttää voimassaolevaa seurajäsenyyttä. Seura järjestää säännöllistä harjoitustoimintaa vain seuran jäsenille.

Seura järjestää kesäisin tapahtumia (esim. avovesiuinti- tai triathlonin kesäkursseja), joihin osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä. Tästä on erillinen maininta ko. tapahtuman kohdalla.

Helsinki Triathlonin vuoden 2023 jäsenmaksu on 55 € (yli 21 v.) ja 10 € (<21 v., vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneet)

Helsinki Triathlon ry on Suomen Triathlonliiton jäsenseura.

Treeniryhmän valinta

TREENIRYHMÄN VALINTA 22-23

Uinnin tasoryhmät – Helsinki Triathlon

Ilmoittautuminen harjoituksiin

Jokainen osallistuja ilmoittautuu harjoituksiin etukäteen MyClubissa. Valmentaja tarkistaa osallistujien läsnäolon harjoituksen alkaessa.

Osallistumistavat

Sarjakortti

Seuran ohjattuihin harjoituksiin voi ilmoittautua sarjakortilla (10 kerran kortti tai 30 kerran kortti). Sarjakortti on sähköinen ja henkilökohtainen. Sarjakortti ostetaan MyClubin kautta.  Sarjakortin omistaja ilmoittautuu harjoituksiin etukäteen. Valmentaja kuittaa yhden harjoituskerran käytetyksi harjoitusvuoron alkaessa. Sarjakortti käy maksuvälineenä seuran kaikkiin muihin harjoituksiin paitsi Leppävaaran aamu-uintiin tiistaisin. Sarjakortti on voimassa ostopäivästä yhden vuoden.

Endurance-treenipaketti

Endurance-treenipaketti oikeuttaa osallistumisen kaikkiin seuran ohjattuihin harjoituksiin. Endurance-treenipaketin voi irtisanoa 1 kk irtisanomisajalla s-postilla tj@heltri.fi. Endurance-treenipaketti jatkuu vuodenvaihteen yli, ellei osallistuja peruuta osallistumistaan. Endurance-treenipaketti loppuu kevätkaudella automaattisesti, kun seuran ohjatut viikkoharjoitukset loppuvat vuorosta riippuen 30.5./31.5.

Nuorten Endurance treenipaketti oikeuttaa osallistumisen kolmeen viikkotreeniin (ks. Treenit tapahtuman tiedoista) + perjantain kuntopiiriin. Viikkotreenejä voi vaihtaa eri viikkoina. Kuukausilaskutus. Nuorten Endurance-treenipaketti jatkuu vuodenvaihteen yli, ellei osallistuja peruuta osallistumistaan. Endurance-treenipaketti loppuu kevätkaudella automaattisesti, kun seuran ohjatut viikkoharjoitukset loppuvat toukokuun lopussa. Treenipaketin voi irtisanoa 1 kk irtisanomisajalla s-postilla tj@heltri.fi.

Kuukausilaskutteiset ryhmät

Triathlonkoulujen, Tavoitteena täysmatka- ja EasyTriathlon –ryhmien, fysiikkaextran laskutus tapahtuu kuukausittain. Ilmoittautumisen yhteydessä osallistuja saa ensimmäinen laskun, joka koskee ensimmäistä harjoituskuukautta. Seuraava lasku tulee MyClub-järjestelmän kautta. Lasku lähetetään n. kuukauden 20. pv ja se erääntyy maksettavaksi laskutettavan kuukauden alussa. Esimerkiksi lokakuun kk-lasku lähetetään osallistujille syyskuun n. 20. päivä ja se erääntyy maksettavaksi 14 päivän kuluttua lokakuun alussa. Marraskuun lasku lähetetään n. 20 pv lokakuuta jne.

Triathlonkoulujen laskutettavia kuukausia on syksyllä viisi (5). Keväällä triathlonkoulun kausi kestää myös viisi (5) kuukautta. Ilmoittautumalla triathlonkouluun osallistuja sitoutuu ko. ryhmän valmennusohjelmaan koko kaudeksi: syyskausi tai kevätkausi. Syyskausi: syyskuu-tammikuu
Kevätkausi: helmikuu-kesäkuu

Tavoitteena Täysmatka -valmennusryhmien laskutettavia kuukausia ovat syyskuu-heinäkuu. Syys-toukokuussa valmennusryhmien ohjelmaan kuuluu Endurance-treenipaketti, eli oikeus osallistua seuran harjoitukset. Kesä-heinäkuussa ryhmällä on erillinen kesäharjoitusohjelma ja kk-laskun suuruus on silloin 119 € / kk. Valmennusryhmään osallistuminen loppuu automaattisesti, kun ryhmän harjoituskausi loppuu.

EasyTriathlon harjoittelee ajalla syys-toukokuu. EasyTriathlon2 harjoittelee ajalla marras-elokuu Laskutus kuukausittain. Ryhmän harjoitukset on kuvattu tapahtuman tiedoissa MyClubissa.

Kausimaksut

ilmoittautumalla kausimaksulliseen tapahtumaan osallistuja saa oikeuden osallistua ko. harjoitukseen viikoittain. Kausimaksu oikeuttaa vain kyseiseen harjoitustapahtumaan osallistumisen yhden kauden aikana (syys- tai kevätkausi). Poissaoloja ei voi korvata toisessa ryhmässä.

Keskeyttäminen ryhmässä

Osallistumisen keskeyttämisestä kesken kauden on aina sovittava tj:n kanssa tj@heltri.fi

Maksumuistutukset ja perintätoimet

Kaikki Helsinki Triathlonin laskut ovat perintäkelpoisia. Maksumuistutukset ja mahdolliset perintätoimet hoidetaan Visma Financial Solutions Oy:n toimesta. Maksumuistutus- ja perintäkulut veloitetaan osallistujalta. Laskun vastaanottajan tulee tarkistaa lasku ja huomauttaa 8 pv kuluessa virheestä laskun sisällössä. Huomautukset tulee tehdä s-postilla seuran toiminnanjohtajalle tj@heltri.fi.

Maksujen palautus erityisissä tilanteissa

Seura ei palauta jo maksettuja maksuja, jos seuran toimintaa joudutaan peruuttamaan seurasta riippumattomista syistä, kuten hallin kiinniolo, juhlapyhät, pandemia tms. Jos kurssi tai ryhmä ei käynnisty liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi, niin seura palauttaa maksun maksaneille.

Varausmaksut leireille ja matkoille

Varausmaksut ovat sitovia. Leirien tms. varausmaksuja ei palauteta osallistujille, jos leiri tms. peruuntuu seurasta riippumattomasta syystä. Seura ei ole virallinen matkanjärjestäjätaho.

Vakuutusturva

Jokainen seuralainen osallistuu seuran toimintaan, tapahtumiin ja harjoituksiin omalla vastuullaan ja huolehtii omasta vakuutusturvastaan.

Maksaminen

Seuran palveluja voi maksaa sähköisillä liikuntaeduilla: Smartum, Edenred, ePassi. Kirjoita maksun viestikenttään oma nimesi ja maksun aihe esim. Taina Triathlonisti, Endurance kk-maksu.

 

Yli 30 treeniä viikossa kuukausimaksulla 
 

 

 

Monipuolista ryhmävalmennusta
 

 

 

Aloita triathlon parhaassa seurassa
 

 

Jaa tämä: