You are here:

HelTri Performance Team on yksilöllinen valmennusohjelma, joka on suunnattu tavoitteellisille ja lajin huipulle (myös AG) tähtääville triathlonisteille. Tämä valmennus soveltuu triathlonisteille, jotka ovat valmiita panostamaan kaiken omaan harjoitteluunsa ja kehittymiseensä lajissa.

Performancen Teamin jäseniä valmentaa triathlonin kansainvälisesti arvostettu ammattivalmentaja Bennie Lindberg. Performance Teamin jäsenten valmennus tapahtuu pääosin etäyhteyksillä. Valmentaja laatii jokaiselle valmennettavalle harjoitusohjelman yksilöidysti, 100 % käsityönä ja on saavutettavissa valmennettavien tarpeiden mukaan.

Miten pääsen mukaan?

HelTri Performance Teamiin otetaan motivoituneita, triathloniin hurahtaneita urheilijoita, jotka tavoittelevat kehittymistä ja menestystä. Bennie sopii valmennuksesta kiinnostuneiden kanssa etätapaamisen, jossa keskustellaan tavoitteista ja aikaisemmasta harjoitteluhistoriasta. Etätapaamisessa urheilija pääsee tutustumaan Bennieen, hänen valmennustapaansa ja valmennusfilosofiaansa.

Jos HelTri Performance Team kiinnostaa sinua, niin ilmoittaudu mukaan tapaamiseen Bennien kanssa. Valmistaudu kertomaan triathlontavoitteistasi, unelmistasi sekä harjoittelumotivaatiostasi. Ilmoittautuminen tapahtuu 3.-15.8.22. myClubissa. Etätapaamiset pidetään elokuussa 2022.

Aloitus syyskuussa 2022

HelTri Performance Teamin yksilöiden valmennus alkaa syyskuussa 2022. Valmennuksessa aloittaville tehdään testit, jokaisen urheilijan lähtötason selvittämiseksi. Syyskuussa 2022 pidettävät lähtötasotestit, urheilijan aikaisempi harjoitushistoria ja harjoituspäiväkirjat toimivat yksilöllisen valmennuksen suunnittelun pohjana.

HelTri Performance Team – yksilöllinen valmennus sisältää:

  • yksilöllisen valmennuksen ja treeniohjelman
  • henkilökohtaiset etätapaamiset sopimuksen mukaan & rajaton viestittely
  • mahdollisuuden päästä osallistumaan mukaan leireille, joissa Bennie on valmentajana (esim. triathlonleirit Saksan Rothissa, Fuerteventuralla, Mallorcalla tai Suomessa). Leireistä tulee lisätietoa myöhemmin.

HelTri Performance Teamin jäsenet pääsevät mukaan seuraaviin Helsinki Triathlonin harjoitusvuoroille:

  • Juoksu: tiistai 18.30-20.30
  • Uinti: tiistai 7.00-8.00 Leppävaara / torstai 20.30-22.00 Pirkkola / perjantai 20.00-21.30 Mäkelänrinne / lauantai 7.00-8.00 Leppävaara
  • Voimaharjoitus: tiistai 20.00-21.00 Urhea-halli
  • Kuntopiiri: perjantai 19.00-20.30 Urhea-halli
  • Etäspinning: lauantai 10.00-12.00 (tai 9.00-12.00)
  • Suosituksena seuran Brick-treenit, joita on talvikaudella noin kerran kuukaudessa soveltuvat hyvin koville treenaajille

Kuukausimaksu 220 € / kk. Hinta sisältää yksilöllisen valmennuksen ja oikeuden osallistua seuran valikoituihin harjoituksiin ajalla syys-toukokuu. Tiimin valmennukseen sitoudutaan vähintään 6 kuukaudeksi kerrallaan.

Bennie Lindberg on entinen huipputriathlonisti, Helsinki Triathlonin perustajajäsen ja työskennellyt triathlonistien valmentajana erittäin menestyksekkäästi yli 30 v. Bennie kuuluu valmentajana triathlonmaailman huipulle. Hän asuu ja työskentelee Saksan triathlonkeskuksessa Rothissa (Baijerissa) ja vierailee säännöllisesti myös Suomessa. Bennie pyrkii aina selvittämään tarkasti sen, minkälainen valmennus hyödyttää ja soveltuu kullekin valmennettavalle. Hän auttaa valmennettaviaan löytämään sopivat harjoitteet, joilla päästään toivottuun tavoitteeseen. Bennie kulkee tiiviisti valmennettaviensa mukana heitä kannustaen ja rohkaisten. Tarvittaessa Bennie puskee valmennettaviaan kohtamaan ja ylittämään mahdolliset haasteet. Harjoittelu vaatii valmennettavilta vahvaa sitoutumista harjoitteluun.

Jaa tämä: