Lasten triathlonkoulu

Lasten triathlonkoulu on tarkoitettu noin 9-12 -vuotiaille lapsille. Triathlonkoulussa lapsille luodaan hyvät edellytykset triathlonin harrastamiseen kunto- tai kilpatasolla. Keväkauden -23 ryhmään pääsee ilmoittautumaan loppiaisen jälkeen. Treenit alkavat 1.2.2023.

Lasten triathlonkoulussa harjoitellaan uintia, juoksua ja pyöräilyä. Lasten triathlonkoulun tavoitteena on edistää liikunnallista elämäntapaa ja parantaa lasten liikuntataitoja

Nuorten triathlonkoulu

Nuorten triathlonkoulu on suunnattu triathlonista ja kestävyysurheilusta kiinnostuneille noin 13-16 vuotiaille nuorille. Nuorten Triathlonkoulu harjoittelee yhdessä 3 kertaa viikossa. Keväkauden -23 ryhmään pääsee ilmoittautumaan loppiaisen jälkeen. Treenit alkavat 1.2.2023.

Triathlonkoulussa nuorille luodaan hyvät edellytykset triathlonin harrastamiseen kunto- tai kilpatasolla.

Aikuisten alaluokka Helsinki & Espoo

UUSI RYHMÄ ALOITTAA HARJOITTELUN HELMIKUUSSA 2023. TERVETULOA!

Triathlonkoulun alaluokka on tarkoitettu sinulle, joka haluat aloittaa triathlonin harrastamisen ja haluat oppia uinti-, pyöräily- ja juoksuharjoittelua sekä lajia tukevaa fysiikkaharjoittelua. Triathlonkoulun alaluokka -ryhmä aloittaa harjoittelun helmikuussa 2023.

Tähtäimessäsi on ensimmäinen sprintti / perusmatka kesällä 2023.

Aikuisten yläluokka Helsinki & Espoo

UUSI RYHMÄ ALOITTAA HARJOITTELUN HELMIKUUSSA 2023. TERVETULOA!
Triathlonkoulun yläluokkalla rakennetaan vahvaa kestävyys- ja tekniikkapohjaa perus- tai puolimatkan kilpailua varten. Ryhmävalmennuksessa intensiivisen ja tavoitteellisen harjoittelun runkona on koulun valmentajan tekemä valmennussuunnitelma. Kevään yläluokka -ryhmä aloittaa harjoittelun helmikuussa 2023.

Jaa tämä: