You are here:

Helsinki Triathlon tarjoaa jäsenilleen monipuolisia, ohjattua triathlonlajiharjoittelua ympäri vuoden. Syyskuusta toukokuuhun järjestämme 28 lajiharjoitusta viikossa. Viikkotreeneihin pääset mukaan kuukausimaksulla (Endurance -treenipakettti), sarjakortilla tai kausimaksulla.

Endurance -treenipaketti

Endurance-treenipaketti oikeuttaa osallistumisen Helsinki Triathlonin viikkotreeneihin (28 treeniä/vko). Ilmoittaudu haluamaasi harjoitukseen ja treenaa oman aikataulusi mukaan.

Endurance -treenipaketti

Sarjakortti

Sarjakortti (10 kerran kortti) sopii parhaiten treenaajille, joiden elämä on kiireistä ja he haluavat osallistua laadukkaisiin ohjattuihin treeneihin, kun se aikatauluun parhaiten sopii. Sarjakortilla voit osallistua kaikkiin Helsinki Triathlonin viikkotreeneihin.

Sarjakortti

Nuorten Endurance

Nuorten Endurance on aktiivisille ja tavoitteellisille 15-21 vuotiaille nuorille tarkoitettu treenipaketti. Endurance-nuoret eivät koe enää kuuluvansa nuorten triathlonkouluun vaan haluavat treenata enemmän.

Nuoret saavat valita viikoittain kolme (3) harjoitusta, kuukasittain harjoituksia voi olla 12. Endurance-nuoret pääsevät osallistumaan aikuisten harjoituksiin.

Nuorten Endurance

Kausimaksu

Kausimaksulla voit treenata valitsemassasi viikkotreenissä (uinti, spinning, juoksu, fysiikka) koko kauden (syyskausi tai kevätkausi) ajan. Kausimaksu hinnat vaihtelevat treenin ja treenin keston mukaan ja ilmoittautuminen tehdään myClubin kautta elokuussa 2021.

Pääkaupunkiseudun monipuolisin treenitarjonta triathlonia tukevaan uintiin, pyöräilyyn, juoksuun ja fysiikkaharjoitteluun.

Listanäkymä 

Yli 25 treeniä viikossa kuukausimaksulla 
 
 

 

Monipuolista ryhmävalmennusta

 

 

Aloita triathlon parhaassa seurassa

 

Jaa tämä: