You are here:

Helsinki Triathlon tarjoaa jäsenilleen monipuolisia, ohjattua triathlonlajiharjoittelua ympäri vuoden. Syyskuusta toukokuuhun järjestämme lähes 40 lajiharjoitusta viikossa. Kesäkuussa kaikki seuran ohjatut harjoitukset pidetään ulkona. Treenivalikoimaan kuuluvat kehittävät laji- ja yhdistelmätreenit. Viikkotreeneihin pääset mukaan kuukausimaksulla (Endurance -treenipaketti), hankkimalla sarjakortin tai liittymällä seuran suosittuihin valmennusryhmiin tai triathlonkouluun. Tule mukaan treenaamaan hyvässä porukassa!

Endurance -treenipaketti

Endurance-treenipaketti oikeuttaa osallistumisen Helsinki Triathlonin viikkotreeneihin (40 treeniä/vko). Ilmoittaudu haluamaasi harjoitukseen ja treenaa oman aikataulusi mukaan.

Endurance -treenipaketti

Sarjakortit

10 tai 30 kerran sarjakortti sopii treenaajille, jotka haluavat osallistua seuran laadukkaisiin ohjattuihin treeneihin joustavasti ja vaivattomasti, silloin kun treeniajat sopivat itselle parhaiten. Sarjakortilla voi osallistua Helsinki Triathlonin treeneihin myös kesäkuukausina esim. yhdistelmä- ja avovesiuintitreeneihin.

Sarjakortti – 10 kertaaSarjakortti – 30 kertaa

Nuorten Endurance

Nuorten kilparyhmäläisille kuuluu Endurance-treenipaketti. Tämä tarkoittaa sitä, että nuoret voivat vapaasti valita, missä treeneissä he milloinkin käyvät. Nuoret pääsevät sekä seuran lapsille & nuorille tarkoitettuihin treeneihin että aikuisten treeneihin. Endurance-treenioikeus mahdollistaa nuorille treenaamisen ja opiskelun yhdistämisen.

Nuorten kilparyhmä – Endurance treenioikeus

Kausimaksu

Kausimaksulla pääsee edullisesti treenaamaan etäspinningiä. Etäspinning tapahtuu Zoomin välityksellä.  Valmentaja pystyy etätreeneissä keskittymään erinomaisesti urheilijoiden valmentamiseen ja tekniikkavinkkien antamiseen. Kannattaa kokeilla!
Huomio, ilmoittautuminen kevään -24 etäspinning-kausipaikkaan avataan tammikuussa 2024.

Kausipaikka – etäspinning 3x viikossa

Kausimaksu – lasten ja nuorten triathlonkouluissa

Lasten ja nuorten triathlonkouluissa on käytössä kausimaksu.
Syyskausi: syyskuu-tammikuu
Kevätkausi: helmikuu-kesäkuu

Lasten ja nuorten triathlonkoulut

Helsinki Triathlonilla on pääkaupunkiseudun monipuolisin treenitarjonta: uinti, pyöräily, juoksu ja fysiikkaharjoittelu. Lisäksi talvikaudella järjestetään Brick-treenejä ja kesäkaudella avovesiuintia ja yhdistelmätreenejä. 

Lähes 40 treeniä viikossa kuukausimaksulla 
 

 

 

Monipuolista ryhmävalmennusta
 

 

 

Aloita triathlon parhaassa seurassa
 

 

Jaa tämä: