You are here:

Helsinki Triathlon tarjoaa jäsenilleen monipuolisia, ohjattua triathlonlajiharjoittelua ympäri vuoden. Syyskuusta toukokuuhun järjestämme yli 30 lajiharjoitusta viikossa. Kesäkuussa kaikki seuran ohjatut harjoitukset pidetään ulkona. Treenivalikoimaan kuuluvat kehittävät laji- ja yhdistelmätreenit. Viikkotreeneihin pääset mukaan kuukausimaksulla (Endurance -treenipaketti), hankkimalla sarjakortin tai liittymällä seuran suosittuihin triathlonkouluihin tai valmennusryhmiin. Tule mukaan treenaamaan hyvässä porukassa!

Endurance -treenipaketti

Endurance-treenipaketti oikeuttaa osallistumisen Helsinki Triathlonin viikkotreeneihin (38 treeniä/vko). Ilmoittaudu haluamaasi harjoitukseen ja treenaa oman aikataulusi mukaan.

Endurance -treenipaketti

Sarjakortit

Sarjakortti (10 tai 30 kerran kortti) sopii treenaajille, jotka haluavat osallistua seuran laadukkaisiin ohjattuihin treeneihin joustavasti ja vaivattomasti, silloin kun treeniajat sopivat itselle parhaiten. Sarjakortilla voi osallistua Helsinki Triathlonin treeneihin myös kesäkuukausina esim. yhdistelmä- ja avovesiuintitreeneihin.

Sarjakortti – 10 kertaaSarjakortti – 30 kertaa

Nuorten Endurance

Nuorten Endurance on aktiivisille ja tavoitteellisille 15-21 vuotiaille nuorille tarkoitettu treenipaketti. Endurance-nuoret eivät koe enää kuuluvansa nuorten triathlonkouluun vaan haluavat treenata enemmän.

Nuoret saavat valita viikoittain kolme (3) harjoitusta. Endurance-nuoret pääsevät osallistumaan aikuisten harjoituksiin.

Nuorten Endurance

Kausimaksu

Kausimaksulla pääsee edullisesti treenaamaan etäspinningiä. Etäspinning tapahtuu Zoomin välityksellä.  Valmentaja pystyy etätreeneissä keskittymään erinomaisesti urheilijoiden valmentamiseen ja tekniikkavinkkien antamiseen. Kannattaa kokeilla!

Kausipaikka – etäspinning 3x viikossa

Pääkaupunkiseudun monipuolisin treenitarjonta triathlonia tukevaan uintiin, pyöräilyyn, juoksuun ja fysiikkaharjoitteluun.

Listanäkymä 

Yli 30 treeniä viikossa kuukausimaksulla 
 

 

 

Monipuolista ryhmävalmennusta
 

 

 

Aloita triathlon parhaassa seurassa
 

 

Jaa tämä: