You are here:

Helsinki Triathlon tarjoaa jäsenilleen monipuolisia, ohjattua triathlonlajiharjoittelua ympäri vuoden. Syyskuusta toukokuuhun järjestämme yli 30 lajiharjoitusta viikossa. Viikkotreeneihin pääset mukaan kuukausimaksulla (Endurance -treenipaketti), hankkimalla sarjakortin tai liittymällä seuran suosittuihin triathlonkouluihin tai valmennusryhmiin.

Endurance -treenipaketti

Endurance-treenipaketti oikeuttaa osallistumisen Helsinki Triathlonin viikkotreeneihin (yli 30 treeniä/vko). Ilmoittaudu haluamaasi harjoitukseen ja treenaa oman aikataulusi mukaan.

Endurance -treenipaketti

Sarjakortit

Sarjakortti (10 tai 30 kerran kortti) sopii parhaiten treenaajille, joiden elämä on kiireistä ja he haluavat osallistua laadukkaisiin ohjattuihin treeneihin, kun se aikatauluun parhaiten sopii. Sarjakortilla voit osallistua Helsinki Triathlonin viikkotreeneihin.

Sarjakortti – 10 kertaaSarjakortti – 30 kertaa

Nuorten Endurance

Nuorten Endurance on aktiivisille ja tavoitteellisille 15-21 vuotiaille nuorille tarkoitettu treenipaketti. Endurance-nuoret eivät koe enää kuuluvansa nuorten triathlonkouluun vaan haluavat treenata enemmän.

Nuoret saavat valita viikoittain kolme (3) harjoitusta, kuukasittain harjoituksia voi olla 12. Endurance-nuoret pääsevät osallistumaan aikuisten harjoituksiin.

Nuorten Endurance

Kausimaksu

Vuoden 2022 alusta lähtien kausimaksulla pääsee treenaamaan spinningiä. Muihin seuran viikkotreeneihin osallistumiseen pääsee osallistumaan Endurance-treenipaketilla tai sarjakortilla. Triathlonkoululaiset pääsevät ryhmän treeneihin kk-maksulla.

Pääkaupunkiseudun monipuolisin treenitarjonta triathlonia tukevaan uintiin, pyöräilyyn, juoksuun ja fysiikkaharjoitteluun.

Listanäkymä 

Yli 25 treeniä viikossa kuukausimaksulla 
 
 

 

Monipuolista ryhmävalmennusta

 

 

Aloita triathlon parhaassa seurassa

 

Jaa tämä: